rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Noi sensuri unice la Cluj-Napoca. Vezi despre ce străzi este vorba

  
Prim[ria Cluj-napoca anunță că se vor implementa noi măsrui de circulație rutieră, ca urmare aadoptării unei hotărâri a Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulației, care a avut loc în data de 2 noiembrie 2017.

Mai exact, este vorba de instituirea sensului unic de circulație pe strada Sinaia, tronsonul cuprins între str. Iancu de Hunedoara și str. Macului, sens dinspre str. Iancu de Hunedoara spre str. Macului.

De asemenea, luarea în evidență de locuri de parcare pe str. Iancu de Hunedoara, pe zona cu sens unic, între Bd. 1 Decembrie 1918 și aleea carosabilă de lângă blocul C1, str. Alexandru Vlahuță, nr. 21, pe ambele părți ale carosabilului.

Reprezentanții municipalității anunță și inversarea sensurilor unice de circulație de pe aleea Băișoara, între sediul Primăriei de cartier și aleea Băița, cu sensul de deplasare de la Primărie spre aleea Băița, inclusiv pe aleea Scărișoara cu sensul nou de deplasare dinspre aleea Băișoara spre str. Liviu Rebreanu.

Aceste măsuri vor fi puse în practică până luna viitoare.

14-11-2017, 16:39
78 vizualizări
5 comentarii
Reverie15-11-2017, 15:53
Acum va fi bine in Grgorescu si Gheorgheni, nu vor mai fi masini parcate pe trotuare, in intersectii, in pomi si copaci, va fi fluid traficul, soferii si pietonii vor fi incantati. Cam atata puteti nerozilor, neispravitilor, astea-s o simpla besina si aia strangulata, inodora si uscata. La straduta aia amarata din Grigorescu ati mai gasit vreun loc doua, probabil sta cineva in "cocioabele" alea si ca sa-si creeze o parcare ati facut voi minunea de la Maglavit. In Gheorgheni ceva amploaiat al Primariei are pe dl. Goe la scola aceea Internationala a Simonei Baciu, unde un an de scolarizare costa cat o masina buna si construita in conditii neelucidate, inca, pe domeniu public cu aportul nemijlocit al lui Apostu, un SRL concesionat pe domeniul public pe gratis. Cam asa a fost si la strangularea circulatia prin inversarea prioritatilor in Ladea, Brancusi, Fagului cu rezultat blocarea Cipariu. Nesimtitilor.
Criminali incompetenti15-11-2017, 1:47
Criminalii incompetenti din primarie si politie implementeaza sensuri unice? Criminalii astia nu-s in stare sa semnalizeze lucrarile la drumurile publice, nu-s in stare sa faca marcaje rutiere cum trebuie, dar implementeaza sensuri unice si cauta solutii?!

Criminali mai inconstienti si incompetenti ca in primarie si politie nu exista! Toti incompetentii astia sunt niste criminali carora nu le pasa ca gropile si lucrarile nu sunt semnalizate, ca le poti observa in ultima clipa si tragi brusc de volan tamponand pe cineva. Criminalii astia incompetenti traseaza marcajele in fiecare saptamana fara sa le pese ca deruteaza soferii (ex. sens giratoriu C. Manastur, intersectia din fata prefecturii, etc).

Criminalii astia incompetenti au inventata verdele intermitent la stanga in capat Memo.

Cum cobori dinspre Cipariu, la curba dinainte de statia autobuzelor, au facut un marcaj in forma literei "V" si dezorienteaza soferii.

Astora nu le pasa de viata si integritatea participantilor la trafic, sunt doar niste criminali incompetenti.
asd15-11-2017, 9:58
iar ai uitat sa-ti iei pastilele
Criminali incompetenti15-11-2017, 16:32
Da, cand circuli pe strada si vezi lucrarile semnalizate in ultima clipa, tragi dreapta si aproape il tamponezi pe cel de langa tine, inseamna ca am uitat sa-mi iau pastilele. Cand o scursura ca tine e indiferenta, inseamna ca nu are nevoie de pastile, asa e?
sofer15-11-2017, 17:11
Peste tot e jalea de pe lume, ajungi acasa si multumesti lui Dumnezeu ca esti nevatamat, fara incidente, accidente. Ca nervii ne sunt la pamant, ca inhalam gazele de esapamante de la masinile blocate in trafic, nu mai zic de nesimtirea crasa cu care se repara strazile, cu lunile in santier, de exemplu la Terapia e decopertat in jurul insulei viitoruluui giratoriu de o luna si spre Muncii, nimeni nimica, Albinii Suciu, blocaj, nimeni nu lucreza, se sapa si se lasa groapa, se pune un panou dar acela dispare si e un pericol iminent.
Da domnule, sunt unii din comisia asta paraleli cu traficul, cu drumuri, strazi, eu cred ca nici nu cunosc orasul, ce sa mai zic daca stiu legile rutiere, nepasare si rea intentie, asta din partea primariei, ca din partea Politiei rutiere, aici e vorba de o crasa nepasare, un fel de ma doare-n vejla de astea.

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

8 vizualizări
13-12-2012, 15:36
Femeile deputat de Cluj, la Stiri de Cluj LIVE. VEZI înregistrarea EMISIUNII» Vezi tot
7 vizualizări
14-7-2012, 12:45
Băsescu a aprins FLACĂRA DEMOCRAȚIEI la Cluj: Dacă pierd referendumul o voi stinge VIDEO» Vezi tot
7 vizualizări
14-2-2013, 14:55
Băsescu îl atacă pe Ponta de la Cluj: Să-i dezghețe pe aștia de la guvernare - VIDEO» Vezi tot
5 vizualizări
16-11-2018, 21:16
PMP vrea să scoată pensiile speciale ale parlamentarilor și să introducă votul electronic» Vezi tot
4 vizualizări
4-4-2017, 17:40
Mesajul de condoleanțe a lui Iohannis pentru Putin, după atentatul de la Sankt Petersburg» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?