Nicoară îi cere DEMISIA de onoare lui Seplecan: Îmi cer scuze pentru ce a făcut. Seplecan spune ca a fost o gluma pe sms-uri

 

Co-președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, a declarat că va analiza retragerea sprijinului politic lui Mihai Seplecan, care are la dispoziție și opțiunea de a-și da demisia de onoare.

 

Am fost contactat de senatorul Alin Tișe care mi-a spus că Mihai Seplecan a declarat în presă că el a câștigat premiul acordat de Tarom pentru calatorul cu numărul un milion, dar că l-a cedat unei doamne. M-am interesat și este o minciuna. Premiul a fost acordat acestei doamne respectabile, care lucrează la Banca Transilvania. Voi avea o discuție cu președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan, și vom vedea. Este posibil să îi retragem sprijinul politic pe care i l-a acordat PNL. Dar are la dispoziție și demisia de onoare”, a declarat Marius Nicoară.

 

Senatorul Alin Tișe a fost primul care a reacționat în legătură cu premiul cedat și a cerut demisia, somându-l pe Marius Nicoară să ia măsuri. Mihai Seplecan a revenit joi de la București, chiar cu zborul Tariom în care a fost și pasagerul cu numărul un milion.

 

Ziar de Cluj a scris că el s-a nimerit a fi norocosul câștigător, dar că a cedat premiul. ”Nu mi s-a parut normal sa fiu eu cel premiat, mai ales in calitatea mea de presedinte al CJ Cluj. Nu am dorit sa se interpreteze in niciun fel. Din acest motiv am considerat ca e normal sa cedez premiul unei doamne. Astfel, pe podium au fost trei doamne, ceea ce e un lucru frumos”,sustin cei de la Ziar de Cluj ca ar fi declarat Mihai Seplecan.

 

Eu am avut o discuție prin sms cu un jurnalist. 99% din presă a înțeles exact, nu aveam de ce să zic așa când toată lumea știa adevărul, că eu am fost numai în același avion cu persoanele desemnate câștigătoare. Dacă declaram că eu sunt câștigătorul, aș fi spus asta la toată lumea. A fost o discuție în glumă prin sms, cu un jurnalist, iar la final i-am scris clar că e o glumă. Eu vorbesc destul de des cu el și nu mă așteptam la așa ceva. Am fost lucrat. Deranjez prin acțiunile mele și activitatea din Consiliul Județean Cluj. 

 

Culmea că azi mi se cere demisia când a ajuns expertiza DNA pe Ic Ponor, unde e dezastru. Cred că Marius Nicoară a fost indus în eroare și dezinformat. Eu am o relație foarte bună cu el. E o neînțelegere și o lipsă de comunicare”, a declarat Mihai Seplecan. Acesta a mai precizat faptul ca in ultimile sms-urilor i-a scris jurnalistului ca au castigat trei femei si numerele castigatoare ale acestora. "Deci si daca nu ar fi stiut ca sunt glume, desi sms-urile erau pline de fete zambitoare, tot nu avea cum sa inteleaga ca eu sunt castigatorul, intrucat i-am scris ca au castigat trei femei si numerele castigatoare ale acestora", a mai adaugat Seplecan.

 

Citește mai jos ce a declarat Mihai Seplecan la decernarea premiului, în fața presei

Comentarii Facebook