Neag a spus că nu e aglomerație la autobuzele din Florești. Oamenii îi arată contrariul - FOTO

 

Locuitorii din Florești vin cu probe pentru a-i demonstra lui Liviu Neag, șeful CTP Cluj, că autobuzele sunt aglomerate. 

 

Aglomeratia e o legenda pe busurile de Floresti....chiar asa , domnule Neag?!”, a scris pe pagina de Facebook ”Trăiesc în Florești” Iulia U. 

 

Nu e doar in FLORESTI aglomeratie, ce sa fac sa vina din 5 in 5 minute sa nu mai fie aglomerat, au si angajatii lor de luat concedii, ce atata tevatura pentru orice nimic”, i-a replicat cineva.

 

Haideti sa lasam ironiile. Un bus la 40 min e f putin. Si busurile au nr de scaune si pasageri in picioare limitat. De tampiti au pus fabricantii limitele alea? Pai ia sa ma duc la ore de varf. Numar calatorii, vad care e maximul si sun la politia rutiera. Si uite tot asa zilnic de cateva ori...iar in Cluj sunt busuri care circula cu 4-5 calatori. Aia or plati bileul la 50 lei?”, a replicat Iulia.

 

Pai mutati-va in cluj daca sunteti atat de nemultumita”, a adăugat și Anca.

 

Nu cere nimeni absurdul de a avea confortul din taxi sau masina personala dar nici ca sardinele nu e normal sa stai!!! Unde mai pui ca multi fac economie si la apa si sapun”, a completat altcineva.

 

Iulia a întrebat-o pe cea care i-a spus să plece din comună de câte ori a circulat cu autobuzul, iar răspunsul a stârnit mirare.

 

Am fost o singura data si chiar am fost impresionata. Nu am avut loc pe scaun dar pt 10 minute de mers nici nu am avut nevoie. In plus, cand am ajuns in statie tocmai pleca un bus si am avut emotii ca o sa trebuiasca sa astept mult insa dupa 5 minute a venit altul. Mi s-a parut rezonabil”, a spus cea întrebată.

 

Ati fost o singura data....si ma ironizati acum....deci vorbim ca sa povestim sau cum...puteti sa studiati si orarele de circulatie. O sa vedeti ca nu vin la 5 min decat la anumite ore”, a încheiat Iulia.

 

Ce le spune Liviu Neag, șeful CTP, floreștenilor care se plâng de aglomerația din autobuze

Comentarii Facebook