Mircea Giurgiu cere rezilierea contractului pentru Autostrada Transilvania


Deputatul independent, Mircia Giurgiu, a anuntat ca ii cere premierului Emil Boc sa reziliere contractul cu firma Bechtel, daca lucrarile la Autostrada Transilvania nu vor fi reluate.

Mircia Giurgiu a Declarat ca Guvernul trebuie sa faca public contractul cu Bechtel si sa spuna ce caluze sunt in acesta.

"Cer premierului Emil Boc sa spuna clar opiniei publice ce se intampla cu Autostrada Transilvania si cand vor fi reluate exact lucrarile sau sa se rezilieze contractul cu Bechtel. Nu se poate ca in 7 ani sa se faca doar 54 de kilometri, iar in acest an sa nu se lucreze deloc. Nu se poate sa ni se tot spuna ca se negociaza cu Bechtel. Cat timp vor mai continua aceste negocieri? Ar trebui ca Guvernul sa faca public si contractul cu Bechtel, sa stim ce clauze dezavantajoase pentru statul roman are acest document", a spus Mircia Giurgiu.

Parlamentarul clujean considera ca o data rezilizat contractul cu firma Bechtel, Guvernul va putea relua lucrarile la Autostrada Transilvania cu alte costuri si cu un alt constructor.

 

Vezi si...

Continuarea lucrarilor la autostrada Transilvania depinde de negocierile dintre Bechtel si Ministerul Transporturilor - VIDEO

Emil Boc le cere subcontractorilor neplatiti de Bechtel sa faca presiuni asupra companiei americane - VIDEO

Comentarii Facebook