Ministrul Dan Șova:”Guvernul Boc a lăsat mari găuri în bugetul național”


Învitat la conferința județeană PSD Cluj, ministrul Dan Șova a acuzat fosta guvernare de pagube de peste 600 milioane de euro în bugetul național, 50 de milioane de euro reprezentând datoriile pentru autostrada Transilvania.

Guvernul boc a lăsat mari găuri în buget. Numai eu am găsit multe pierderi în ministerul pe care îl conduc. Au fost găsite găuri de peste 600 de milioane de euro. Boc a lăsat o datorie de 50n de milioane de euro pentru autostrada Transilvania, datorie pe care Ponta a plătit-o acum 3 zile”, a declarat ministrul Dan Șova.

Șova mai susține că pagubele sunt cauzate de contractele făcute de Guvernul Boc, contract ilegale, iar din cauza numărului mare de angajați, guvernul actual este obligat să plătească acele datorii.

Firmele PD au peste 300.000 de angajați și dacă nu plăteam datoriile lăsam oamenii fără locuri de muncă. Am luat decizia de a plăti datoriile lăsate pentru a nu lăsa oamenii fără loc de muncă”, a mai declarat ministrul.

Potrivit lui Dan Șova, grație lui Boc și Boagiu fondurile europene au fost suspendate și au avut loc de fraude în valoare de 700 de milioane de euro.

Comentarii Facebook