Mihai Seplecan și-a anulat NUNTA! Șefii partidului s-au supărat pe el și l-au sabotat de la cel mai înalt nivel

 

Mihai Seplecan și-a anulat nunta programată pentru data de 31 mai, la castelul Banffy de la Bonțida. 

 

Consilierul județean PNL, Mihai Seplecan, și-a anunțat apropiații că nunta s-a anulat, fără a da alte amănunte.

 

Sursele Știri de Cluj susțin că decizia era luată de acum câteva zile. Seplecan l-a iritat foarte tare pe președintele PNL, Crin Antonescu, după ce s-a aliat și a bătut palma cu Marius Nicoară la finele lunii aprilie, la ”Liga aleșilor locali”, care a avut loc la Brașov. 

 

Marius Nicoară vrea să redevină președintele PNL Cluj, iar pentru acest lucru are nevoie de influența lui Sepelcan, care are relații speciale cu primarii PNL din județul Cluj.

 

Vestea că Mihai Seplecan și Marius Nicoară au făcut alianță l-a scos din sărite pe Crin Antonescu. ”Au mers pe principiul dușmanul dușmanului meu e prietenul meu. Sepelcan este în dușmănie cu Marius Nicoară, dar și cu Uioreanu. Nicoară nu îl suportă pe Uioreanu, așa că s-a aliat cu Mihai Seplecan, cel care a fost la un pas să devină președintele PNL Cluj, în 2013, cu susținerea primarilor. Crin Antonescu a intervenit atunci și l-a pus pe Horea Uioreanu președinte fără alegeri”, au precizat unele surse din cadrul PNL Cluj. 

 

Crin Antonescu l-a lovit pe Mihai Seplecan unde îl doare cel mai tare. A vorbit cu soții Mănescu, Ramona Manescu, fostul ministru al Transporturilor si sotul ei, Rares Manescu,, primarul sectorului 6 din Capitala, care ar fi trebuit să fie nași la nunta lui Seplecan. Antonescu le-a spus să se retragă, dacă Ramona Mănescu mai vrea să fie pe lista de europarlamentare. 

 

S-ar părea că ”șantajul” a avut roade, iar Mihai Sepleeca a rămas fără nuntă.

Comentarii Facebook