Mesaj CLAR al liderului PSD Cluj: Organizaţiile PSD din Transilvania te susțin

 

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a afirmat, într-o postare, că organizaţiile PSD din Transilvania nu predau partidul ”unei aventuri politice”.

 

La 125 de ani de la naşterea primului partid social-democrat din România, organizaţiile PSD din #Transilvania nu se predau în faţa urzelilor lui Klaus Iohannis.

 

La 125 de ani de la naşterea lui Iosif Jumanca, organizaţiile PSD din Transilvania refuză să predea conducerea celui mai mare partid de stânga din Europa unei aventuri politice, unei scrisori pierdute şi susţin conducerea PSD.

 

La 100 de ani de la Marea Unire organizaţiile social-democrate din Transilvania înţeleg că guvernarea responsabilă a României trebuie continuată”, a scris președintele PSD Cluj, Horia Nasra, în cursul nopții de joi spre vineri.

 

Reprezentanții PSD Cluj a afirmat, ferm, încă din 19 septembrie că îl susțin pe Dragnea. 

 

Biroul Permanent Județean al PSD Cluj a luat astăzi următoarele decizii în unanimitate:

1. Susţinerea necondiţionată a Guvernului PSD+ALDE şi a programului de guvernare.

2. Solicită membrilor CEX soluţionarea divergenţelor în interiorul partidului şi rezolvarea tuturor problemelor în cadru statutar.

3. Preşedintele Liviu Dragnea nu trebuie să demisioneze”, afirmau social democrații clujeni.

 

Conform unor informații politice, filialele s-au întâlnit în cursul zilei de joi, la București, pentru a decide care este poziția comună. Astfel, mesajul postat în noaptea de joi spre vineri ar fi fost postat la finalul acestei ședințe fierbinți.

 

CEX al PSD se reunește vineri, 21 septembrie, pentru a discuta scrisoarea semnată de unii lideri, prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea. 



Comentarii Facebook