Marius Nicoara s-a intalnit cu angajatii de la Primaria Cluj-Napoca! Vezi ce le-a spus si ce reprosuri au oamenii


Dupa modelul lansat de Emil Boc, candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca, contracandidatul sau, Marius Nicoara, s-a intalnit cu o parte din angajatii Primariei Cluj-Napoca.

La intrevederea din sala mare au participat circa 110 de oameni. Marius Nicoara le-a spus oamenilor ca se asteapta sa se comporte ca o echipa. "Nu ma deranjeaza daca din cauza traficului sau din cauza ca aveti probleme cu copii veti intarzia 5 minute la serviciu sau mai mult, ma intereseaza ca atunci cand este mai mult de lucru in Primarie sa stati peste program", a spus Marius Nicoara.

 

"Vreau sa continui ce s-a construit bun, dar vreau sa fac un altfel de administratie. Cred ca impreuna vom putea face o echipa pentru a putea pune in aplicare proiectele pe care le am", a mai spus Nicoara,

 

Valer Suciu, presedintele sindatului din cadrul Primariei, a fost prezent la intalnire, dar a lipsit de la intrevederea cu Emil Boc, unde "s-a dat racit".

 

Un functionar a declarat la finalul intalnirii ca ambii candidati, Emil Boc si Marius Nicoara, au venit slab pregatiti. "Niciunul dintre candidati nu ne-a intrebat ce nemultumiri avem. Nu ne-a intrebat ce ar trebui sa fi facut pentru ca treaba sa mearga mai bine. Emil Boc nu si-a cerut scuze pentru ca ne-a taiat din venituri, iar Nicoara, care este la putere, nu ne-a promis ca ne va imbaunatati cumva situatia, financiar, numai ca ne va munci mai mult, iar de asta suntem satui", a spus functionarul.

 

Emil Boc s-a intalnit cu angajatii din Primaria Cluj-Napoca! Vezi ce le-a spus EXCLUSIV

Comentarii Facebook