Marius Nicoară: Mihai Seplecan e candidatul PNL la Consiliul Județean Cluj. Știe problemele județului

 

Senatorul Marius Nicoară, președintele PNL Cluj, îl susține pe Mihai Seplecan pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. 

 

Am anunțat susținerea pe care i-o acord domnului Mihai Seplecan. Deocamdată spun public acest lucru, dar vor fi și foruri statutare în care voi cere acest lucru când va veni momentul. Dar ceea ce este foarte important de spus am spus public: Mihai Seplecan este un om care cunoaște bine județul și instituția Consiliului Județean Cluj, drumurile, problemele și comunitățile locale. El poate conduce din punct de vedere tehnic, cu competență, Consiliul Județean Cluj. 

 

Va trebui să facem o ședință comună a Alianței. În mod normal, eu nu mă aștept la surprize, pentru că eu am spus de la început acest lucru, Mihai Seplecan este omul care cunoaște județul, iar primarul reședință de județ este al Partidului Democrat Liberal, iar candidatul la Consiliul Județean Cluj este firesc să fie de la Partidul Național Liberal, deoarece noi am și avut această funcție, câștigată, și vrem să asigurăm continuitate”, a declarat senatorul Marius Nicoară, președintele PNL Cluj.

 

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Horațiu Catarig (PDL), a afirmat, la rândul lui, că din partea PNL Mihai Seplecan este cel mai bun candidat. 

 

Nu știu cine va fi candidatul ACL. Dacă mă întrebați pe mine, candidatul PNL ar fi Mihai Sepelcan. Adevărul este că suntem doi oameni care ne completăm și putem face o echipă bună, pentru că suntem complementari. Eu îl văd un om foarte harnic și dedicat. În mod sigur, eu cu el, indiferent de formă putem face echipă. Pe viitor, voi urma ce spune Alianța. Se va decide la nivel de conducere cine va fi candidatul comun”, a mai spus Catarig

 

Vicepreședintele CJ Cluj a mai afirmat că viitorul președinte al Consiliului Județean Cluj va avea o șansă mare. 

 

Eu consider că cine vine acum, dacă face treabă și e devotat postului, și e ușor să faci treabă pentru că a fost blocat Consiliul Județean 2 ani, consider că acea persoană are foarte mare șansă să continue încă patru ani. Eu practic văd un mandat de un an și jumătate plus încă patru. Eu nu văd un sacrificiu de un an și jumătate”, a spus Horațiu Catarig.

 

La rândul lui, Mihai Seplecan a declarat că acceptă nominalizarea anunțată de Marius Nicoară, lucru care arată că echipa de la PNL Cluj funcționează. ”Eu am lucrat alături de Marius Nicoară, ca și consilier, când acesta a fost președintele Consiliului Județean Cluj. Am fost omul care a spus lucrurilor pe nume când a fost cazul, iar domnul Marius Nicoară a fost omul care ascultă de toată lumea în partid. Se vede din ce a spus că facem echipă și vreau să îi conving de acest lucru și pe alegători. 

 

Sunt omul acțiunilor și al faptelor. Am fost în două mandate scurte în funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj și am demonstrat că pot debloca lucrurile. Drumul de la Fizeșu Gherlii este acum în asfaltare. Am intervenit la drumuri și se lucrează și în alte părți, iar la groapa de gunoi am lăsat lucrurile în curs de rezolvare. Din păcate prefectul m-a suspendat de fiecare dată, dar la instanță se va dovedi că totul s-a făcut pe nedrept și voi câștiga”, a declarat Mihai Seplecan.

 

Candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Cluj a spus că speră ca și liderii PDL, partenerii de Alianță, să îl susțină în această candidatură. ”Eu am o relație specială cu primarul Emil Boc, Daniel Buda și Alin Tișe. Putem forma o echipă redutabilă și să câștigăm împreună județul Cluj. Eu vreau să fiu candidatul Alianței, așa cum sunt cel al PNL. Vreau să îl menționez aici și pe Horațiu Catarig, care știu că mă susține și alături de care fac echipă foarte bună în Consiliul Județean Cluj. Este un om de caracter, cu experiență, alături de care pot porni la luptă”, a mai spus Mihai Seplecan. 

 

El a mai adăugat că experiența de consilier județean și de ”soldat” politic pentru PNL, în cei 10 ani de când e în partid, îi vor folosi. ”Sunt tânăr, dar toți primarii din județ mă cunosc. Cu mulți am luptat în campaniile electorale și am învins. Cei care mă contestă nu mă cunosc. Eu cer numai o șansă și sunt sigur că județul va arăta altfel după un an și jumătate de mandat. Mă simt ca un sportiv de performanță care abia așteaptă să demonstreze ceea ce poate. Am încercat și o candidatură la funcția de deputat, dar am fost blocat la Gherla de Crin Antonescu și de colegul lui de școală, care a ieșit parlamentar acolo. Sper că acum voi fi lăsat să mă lupt”, a completat Seplecan.

 

Întrebat despre data alegerilor, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Cluj a spus că se aruncă banii pe geam, dacă nu se fac alegerile cu ocazia turului doi de scrutin la alegerile prezidențiale. ”Am făcut un calcul și organizarea unor noi alegeri pentru funcția de președinte al CJ Cluj ar costa un milion de euro. Este o iresponsabilitate să nu faci alegerile în turul doi, o dată cu prezidențialele și să muți totul pe finalul anului”, a mai spus Seplecan.

Comentarii Facebook