Miercuri 24 Aprilie

Marius Nicoară acuzat că a plătit la Cluj protestatarii ANTI Ponta. VIDEO - Ce răspunde senatorul?

 

O filmare prezentată de România TV sugerează că Marius Nicoară ar fi plătit protestatarii de la Mitingul Anti Ponta de sâmbătă. 

 

Pe imagini se aud mai multe voci care negociază plata unor sume de bani. 

 

Nici noi şi nici conducerea ACL în ansamblu nu am fost implicați în organizarea acestui miting şi nu am oferit sub nici o formă avantaje financiare sau de altă natură manifestanţilor de sâmbătă.

 

O asemenea acuzație poate veni doar din partea unei forțe politice care trăiește din practici comunisto-securiste, conduse în prezent așa cum știm de foști ofițeri acoperiți și care își închipuie că un miting cu peste 10.000 de participanți putea fi organizat prin cumpărarea cetățenilor”, precizează Marius Nicoară. 

 

Faţă de propagarea în spaţiul mediatic a unor astfel de grave înscenări, menite să discrediteze un protest la care au participat peste 10.000 de persoane, ne rezervăm dreptul de a depune plângere penală împotriva autorilor care au realizat înscenarea menţionată.

 

In concret, cei care au produs acest material se fac vinovati de infractiunea de ”inducere in eroare a organelor judiciare”, conform art. 268 alin. (2) din Codul 

Penal, care prevede ca ”producerea sau ticluirea de probe nereale, in scopul de a dovedi existenta unei fapte prevazute de legea penala  ori savarsirea aesteia de catre o anumita persoana, se pedepseste cu inchisoarea de la unu la cinci ani”.

 

Aşteptăm ca instituţiile abilitate ale statului şi justitia să stabilească adevărul şi să îi pedepsească pe vinovaţi.

 

În final, facem precizarea că în după-amiaza mitingului nici măcar nu eram în județul Cluj, cu atât mai puțin în Cluj-Napoca”, a mai spus Nicioară.

 

La mitingul de sâmbătă a participat un număr record de persoane, fiind cel mai virulent din țară.

Comentarii Facebook