rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Maria Forna, noul președinte al TNL Cluj. S-a votat o nouă conducere

   

Maria Forna a fost aleasă președinte al TNL Cluj, organizația de tineret a PNL Cluj, vineri, la Comitetul de Coordonare Județean al TNL Cluj.

 

Am fost onorată să primesc votul de încredere al colegilor și să fiu votată în poziția de președinte al TNL Cluj pentru un mandat de 2 ani!

 

Alături de noua echipă avem misiunea de a trasa întregii organizații o foaie de parcurs cu obiective clare prin care să ne aducem aportul la lupta partidului nostru în procesul de opoziție față de monstruoasa guvernare PSD-ALDE și, nu în ultimul rând, la câștigarea bătăliilor electorale care ne așteaptă în anul 2019 începând cu alegerile europarlamentare și continuând cu alegerile prezidențiale iar în anul 2020 cu alegerile locale și parlamentare.

 

Într-o Românie măcinată de scandaluri politice, de lipsa locurilor de muncă, a investițiilor, a șomajului crescut, tinerii din România aleg să părăsească țara pentru a-și crea un drum mai bun în viață peste hotare. Tinerii au nevoie de o țară care să le ofere șansa împlinirii într-o viață normală, o țară de care să se simtă legați și față de care să se simtă responsabili. Cred că este nevoie de reclădirea încrederii între generații și oferirea posibilității de a ne schimba țara în bine și de a ne construi aici, în țară, un viitor mai bun. Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Călin Popescu Tăriceanu, Olguța Vasilescu și nu în ultimul rând ministrul habarnist al educației, Liviu Pop, sunt doar o parte din camarila PSD-ALDE care și-au arătat măsura incompetenței și a neputinței de a Guverna România. Aici ne revine nouă misiunea, ca tineri politicieni, să le explicăm celor din generația noastră faptul că singurul medicament pentru însănătoșirea României de cancerul roșu care o macină este o guvernare de dreapta asigurată de PNL”, a afirmat Maria Forna.

 

La evenmentul de vineri au participat președintele PNL Cluj, europarlamentarului Daniel Buda, primarului municipiului Câmpia Turzii și președinte al PNL Cămpia Turzii, Dorin Lojigan, primarul comunei Florești și președinte al PNL Florești, Horia Șulea, secretarului general al PNL Cluj, Mircea Abrudean, președintele PNL Gherla, consilierul județean Iuliu Sămărtea, consilierilor județeni Andro Marinel și Dumitru Drăghici, prim-vicepreședintelui PNL Cluj-Napoca și lider al consilierilor locali, Radu Moisin, prim-vicepreședintelui PNL Cluj-Napoca și consilierului local, Sabin Sărmaș, președintele OFL Cluj și consilier local Mihaela Suciu, consilierilor locali ai PNL Cluj-Napoca Loredana Pop, Gabriela Moldovan, Călin Găbudean, Sorel Jurja, Bashar Molhem, secretarului general adjunct al PNL Cluj-Napoca, Călin Forna, președintelui OPV 3 Cluj, Ioan Cătană, președintelui OPV 3 Cluj-Napoca, Solovăstru Ureche, vicepreședintelui PNL Cluj, Zoltan Coraian.

 

Componența noului BPJ al TNL Cluj:

Președinte- Maria Forna

Președinte Executiv- Flavia Petruș

Prim-vicepreședinți- Mircea Miron și Cătălin Nistor

Secretar General- Bogdan Covaliu

Secretari Generali Adjuncți- Diana Chiș și Adina Rațiu

 

Vicepreședinți: 

Cătălin Vlăduț Ciubotariu 

Ioan Cozma

Daniel Filip 

Sergiu Marcu

Paul Măhălean 

Bogdan Moga

Paul Fărăgău

Bogdan Pivariu

Georgiana Sima

 

Membri: 

Răzvan Artiudean

Horațiu Bodea

Ovidiu Ghior

Florin Groșaru

Marius Tritean

Andreea Mureșan

Alin Stan

Anca Șerban

Mihai Tehei

 

Președinte Comisia Județeană de Arbitraj- Vlad Morar

7-10-2017, 12:27
66 vizualizări
13 comentarii
.9-10-2017, 12:08
Geta, Ionita , Aurel , Sandu - slabut pnl-ul daca nu-si mai permite decat un lingau care sa-l sustina pe forumuri. Lingaul abordeaza nume si sexe diferite . Probabil e obisnuit ca in partid sa fie folosit si pe post de barbat si pe post de femeie. Importanta e limba, orificiile mai putin.
E. Udrea9-10-2017, 8:44
Lucreaza la cabinetul europarlamentarului Daniel Buda , si bineinteles ca gozerii de politruci din ciuma portocalie au primit ordine de sus cum sa voteze .
Ionita9-10-2017, 10:12
Hopa. S-au trezit la viata si ciumatii rosii de la PSD al caror sport preferat este sa arunce cu noroi in unii si altii.
gelu9-10-2017, 7:27
o parasuta politica, nimic mai mult
Aurel9-10-2017, 10:15
Felicitari PNL. Se vede ca sunteti preocupati sa regenerati partidul. Aveti oameni faini si determinati. Bravo! Iar celor care comentati aiurea, puteti crapa de invidie!
sinec8-10-2017, 8:38
Sunt curios pe unde lucreaza astia, pariez ca la Primarie sau alte sinecuri pe bani publici.
GETA9-10-2017, 10:17
VEZI CA MAI AI PUTIN SI EXPLODEZI DE CIUDA. POATE DACA MAI COMENTEZI MULT ASA, ITI DA SI TIE PENALUL DRAGNEA UN JOB :)))))
Alex7-10-2017, 16:38
Bărbatu'lui asta acum ceva vreme era șef peste piețele din cluj si lua spaga de la toti țăranii din piețe....pacat ca nimeni nu se sesizează.
Sandu9-10-2017, 10:19
@Alex
Bine ca te-ai sesizat tu. Inainte sa acuzi si sa minti, mai bine te-ai uita in oglinda!
-7-10-2017, 16:01
:)
haha7-10-2017, 16:03
vai de el pnl condus de una ca asta,,,,,,,,,,,,
GETA9-10-2017, 10:16
VEZI CA MAI AI PUTIN SI EXPLODEZI DE CIUDA. POATE DACA MAI COMENTEZI MULT ASA, ITI DA SI TIE PENALUL DRAGNEA UN JOB :)))))
Murphy9-10-2017, 16:57
@GETA: vai de c...apul tau, postac retardat :)))

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

941 vizualizări
19-9-2018, 17:27
Autobuzul școlar de la Cluj se extinde la încă 5 şcoli» Vezi tot
853 vizualizări
19-9-2018, 10:22
Boc: Clujul este un oras pretentios. Nu ne putem permite sa ne transformam intr-un oras provincial in care predomina kitsch-urile» Vezi tot
687 vizualizări
19-9-2018, 21:13
PSD Cluj a decis că îl susține pe Liviu Dragnea: Nu trebuie să demisioneze» Vezi tot
157 vizualizări
18-9-2018, 13:37
Baciu și Florești, probleme mari de trafic în fiecare zi pentru locuitori - FOTO» Vezi tot
89 vizualizări
4-9-2018, 12:59
Metrou Cluj: Emil Boc nu mai spune nimic despre japonezii care vor să construiască metrou la Cluj» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?