Mămicile din Florești au protestat în fața Primăriei: CEA MAI MARE COMUNA DIN ROMANIA E FARA LOCURI DE JOACA

 

Mămicile din Florești au protestat joi, 27 iunie, în fața Primăriei din localitate, nemulțumite de lipsa locurilor de joacă pentru copiii lor.

 

Este deplorabil si inuman sa-ti plimbi copii pe trotuare sau in fata blocului printre cainii comunitari. Suntem de tot rasul Romaniei... Domnul primar (Horia Șulea) a iesit la discutii si avea solutia la el... noi sa facem rost de pamant si el monteaza parcul... dar intreb... chiar nu exista interes? 

 

La ultima sedinta cu consilierii s-a propus alocarea unei sume pentru contruirea unei gradinite... propunere respinsa!!!! iar ultima problema este invazia de persoane de etnie roma din Galati, care au dezvoltat in ultimele 2 luni o extraordinara economie subterana in vazul autoritatillor. Ziua fara ca sa fie trasi la raspundere vand orice, de la masini la parfumuri, lenjerie. Ei nu trebuie stopati??????????? Raspunsul primarului a fost halucinant: ”Ce va intereseaza cum traiesc altii?” Stati putin nu suntem cetateni cu drepturi egale? Nu trebuie sa paltim taxe si impozite? cati din ei sunt inregistrati la Primarie? Oricum sunt multe in Gloresti foarte multe..si toata lumea tace...oare de ce?”, ne-a scris Doda Maria-Cristina.

Comentarii Facebook