Lucrarile la centura Floresti - strada Donath demareaza in luna mai


Primarul comunei Floresti, Ioachim Vancea, a declarat ca in luna mai vor fi demarate lucrarile la centura de macadam, care va lega comuna Floresti de strada Donath si le va permite soferilor sa ocoleasca DN 1.

 

"Trebuie sa incepem lucrarile si joi dimineata vom avea o intalnire cu firma constructoare pentru a face organizarea de santier. Contractul este semnat, dar anuntul oficial pot sa il fac dupa discutiile de clarificare cu constructorul", a declarat pentru Stiri de Cluj primarul Ioachim Vancea. 

Lucrarile vor fi efectuate de firma Cridov, iar valoarea investitiei este de aproape un milion de euro.

"Centura va pleca de pe strada Donath si vine pana la hidrocentrala de la Floresti. A doua ramura va porni din cartierul Cetatea Fetei, pe drum de campie care merge spre Sanaslau. Pe o finantare viitoare vom putea continua aceasta portiune pe Valea Garbaului - Ciurila - Savadisla", a mai spus Ioachim Vancea.

Primarul comunei Floresti a adaugat ca prioritara este portiunea din Grigorescu pana la baraj, pentru ca locuitorii comunei sa aiba o alternativa la drumul national. "Este totusi o solutie de avarie. Nu este in intentia noastra de a ocoli orasul pe acest drum, care va fi din macadam, ci de a le oferi oamenilor o alternativa. In viitor am putea si asfalta drumul", a mai spus Vancea.

 

Investitia se ridica la aproape un milioane de euro.

Comentarii Facebook