Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean DJ 107J Valea Ierii – Caps

 

Consiliul Judeţean Cluj continuă seria de lucrări, atât de întreţinere curentă şi periodică, cât şi de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene din zona de munte a judeţului.

 

Au fost demarate lucrări de întreţinere şi reparaţii ce vizează un tronson cu o lungime de 4,4 kilometri al drumului judeţean DJ 107J Valea Ierii - Caps.

 

Ceea ce ne propunem prin aceste lucrări recent demarate este ca, pe lângă dorinţa firească de a asigura o circulaţie normală şi în condiţii de siguranţă, să impulsionăm dezvoltarea economico-socială a acestei întregi zone, renumită din punct de vedere al obiectivelor turistice, al reliefului spectaculos şi al naturii sălbatice”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

 

Lucrările constau în plombări cu mixtură asfaltică, burduşiri, acostamente, şanţuri, decolmatări de podeţe şi se execută  exclusiv în condiţii meteorologice favorabile, calitatea  acestora fiind verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Comentarii Facebook