Loc de plimbat câini în Gheorgheni de 2.700 de mp - VIDEO

 

Primăria Cluj-Napoca a amenajat un nou loc de joacă pentru câini, de 2.700 de mp.

 

Am amenajat un nou loc de joacă pentru câini, în cartierul Gheorgheni, în parcul Detunata. Este un spațiu generos de 2.700 de mp. Spațiul este dotat cu coșuri specifice, cu bănci și este îngrădit. Proprietarii de câini și mai ales câinii vor avea un spațiu aferent de joacă. Toată lumea poate fi mulțumită”, a afirmat Emil Boc.

 

Clujenii apreciază inițiativa, dar spun că ar trebui mult mai multe astfel de parcuri pentru câini în toate cartierele.

 

Mi-ar placea sa spun SUPER! Insa, daca luam in considerare promisiunile care s-au facut in cadrul grupului de lucru pentru noul HCL pentru caini, spun ca era de bun simt sa apară mai multe, nu unul singur la 2 ani de la promisiuni. Sunt curios daca s-a tinut cont si de discutiile de atunci referitoare la cum ar trebui amenajat/dotat un astfel de spatiu. 

 

Pana una alta, mi-ar placea daca si Primaria Cluj-Napoca si-ar asuma HCL-ul nou pentru caini de companie si, pe langa amanajarea de noi asemenea spatii:

- ar explica agentilor de la Politia Locala ca exista un nou regulament, i-ar pune sa-l citeasca si mai ales sa il aplice;

- ar cere CTP dezlipirea TUTUROR semnelor care interzic accesul cainilor in mijloacele de transport in comun;

- ar pune Politia Locala sa identifice si apoi sa indeparteze toate placutele care interzic accesul cainilor pe spatiile publice (pentru ca sunt ilegale);

- (cu riscul ca ma repet) sa inceapa sa respecte HCL-ul in primul rand aplicand-ul si dand amenzi celor ce nu respecta legea.

Termin totuși într-o nota pozitiva:

Felicitari! :) PS. Sper sa-mi păstrez nota pozitiva și după ce voi vizita parcul”, a comentat un clujean. 

Comentarii Facebook