Liviu Dragnea: Sunt condamnat la închisoare pe baza unui studiu psihologic, nu pe probe


Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că el este condamnat la închisoare pe baza unor studii ăpsohologice și sociologice, nu pe baza de probe.

Şi acum am fost condamnat (n.r. în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Teleorman) – se spune acolo într-adevăr că nu sunt probe, se spune acolo că într-adevăr cele două doamne au spus că nu le-am intimidat, nu le-am influenţat, nu le-am instigat eu să le ţină la serviciu pe cele două, dar există studii sociologice sau psihologice, nu mai ţin minte exact, pe care s-au bazat. Adică eu sunt condamnat la închisoare pe baza unui studiu psihologic… sau sociologic, nu pe probe.”, a spus Dragnea la Antena 3, conform factual.ro.

În iunie 2018, Liviu Nicolae Dragnea a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Teleorman (DGASPC)

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis condamnarea acestuia și a altor persoane, inclusiv fosta soție a lui Liviu Dragnea, după ce dosarul a fost trimis în judecată în 2016 de procurorii DNA.

Cercetările în dosar au început în anul 2010, iar anchetatorii au descoperit că două femei au fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman și de fapt munceau la sediul PSD din Teleorman, la conducerea căruia se afla Liviu Dragnea.

Comentarii Facebook