Liviu Dragnea, sfidător la adresa președintelui Klaus Iohannis: Nu mă duc la Cotroceni decât după alegerile prezidențiale


Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că refuză să participe la depunerea de jurământ a noilor miniştri , precizând că va intra în Palatul Cotroceni abia după alegerile prezidenţiale, susţinând că nu mai are încredere că şeful statului nu se implică politic.

"Nu vreau să mă duc la Cotroceni decât după alegerile prezindenţiale pentru că nu mai cred în neimplicarea politică a preşedintelui. Nu e un moft. Dacă vrea să vorbească de PSD să se facă membru. Altfel îl rog să nu mai vorbească despre PSD", a fost mesajul preşedintelui PSD pentru şeful statului Klaus Iohannis, conform Mediafax.

Social-democratul a avut aceeaşi solicitare şi pentru purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi.

"Cererea e transmisă şi către purtătorul de cuvânt. Nu trebuie să facă conferinţe la Cotroceni să spună ce trebuie să facă PSD. Vrea să îşi spună părerea, să semneze adeziunea şi vine la partid", a mai spus Dragnea.

În ceea ce privește relaţia cu Iohannis şi cum s-a ajuns în această situaţie, Dragnea a precizat: " Am stat cu mâna întinsă până mi-a amorţit. Nu cred că PSD sau eu am făcut instituţional ceva împotriva preşedintelui Iohannis. Eu nu mai vreau să merg în Palatul Cotroceni".

Comentarii Facebook