Liviu Dragnea se dezlănțuie. Declarații halucinante despre ”puteri subterane” care influențează ”într-un mod ocult decizii importante”


Președintele PSD Liviu Dragnea a dat, luni, o declarație de presă privind mitingul organizat de partid la finalul acestei săptămâni.

Astfel, liderul social-democrat a anunțat că un miting împotriva abuzurilor va avea loc sâmbătă, ora 20.00, în Piaţa Victoriei, în condiţiile în care "există o putere subterană care parazitează deciziile importante"

Un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi care vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse", a declarat luni, după şedinţa PSD, Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Mitingul organizat de PSD va avea loc sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 20.00, în Piaţa Victoriei.

Liderul PSD a mai afirmat că manifestarea sociala democraţilor nu se va suprapune cu mitingul LGBT care are loc în aceeaşi zonă.

Întrebat câţi oameni vor fi aduşi în Piaţa Victoriei, Dragnea a răspuns: "Câteva sute de mii".

Anterior, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că discuţiile din cadrul şedinţei CExN al partidului se vor axa pe organizarea mitingului de protest împotriva abuzurilor din justiţie.


Comentarii Facebook