Liviu Dragnea: Ambasadorii urmează să ne interzică dreptul de a gândi

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, este îngrijorat de faptul că ”nişte ambasadori” în România spun clasei politice ce trebuie să facă.

 

Am văzut ce s-a încercat să se facă ieri la CSM. Şi eu sunt îngrijorat de nişte ambasadori în România care îşi permit să ne interzică şi dreptul de a începe dezbaterea. Urmează să ni se interzică dreptul de a gândi”, a spus Dragnea.

 

Am înţeles, fiecare cu îngrijorările lui. Şi eu sunt îngrijorat când ambasadorii merg la miniştri în fiecare zi să promoveze interesele unor companii străine. Cine ştie, poate cineva se gândeşte că poate şi asta înseamnă acte de corupţie. Că sigur că dacă aţi merge dumneavostră la un ministru să promovaţi interesele companiei (...) aţi avea o problemă”, a adăugat Dragnea.

 

Liderul PSD a mai spus că este îngrijorat şi de faptul că procurorii au început să certe judecătorii.

 

Ştiţi ce mă interesează pe mine, ca preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor, ca deputat şi ca cetăţean? Să văd ce spun asociaţiile magistraţilor şi Uniunea Naţională a Judecătorilor în România. Şi am văzut că acolo există o susţinere”, a subliniat Dragnea, conform Mediafax.

 

Decizia finală privind modificările legilor justiţiei va aparţine Parlamentului, a mai spus Dragnea.

Comentarii Facebook