Liberalii clujeni cred ca Tise s-ar putea ocupa de razboiul personal cu Sorin Apostu daca si-ar da demisia

Organizatia de tineret a PNL Cluj ii cere presedintelui Consiliului Judetean, Alin Tise, sa isi respecte promisiunile sau sa isi dea demisia si sa se ocupe de razboiul personal pe care il are cu Sorin Apostu.

 

Presedintele TNL Cluj, Gavrila Iuga, sustine ca Tise nu si-a respectat doua promisiuni. Prima dintre ele vizeaza lucrarile la stadionul "Ion Moina", despre care, potrivit liberalilor, Tise ar fi spus in 2009 ca "pretul pentru lucrari este ferm, nu va fi modificat si nu ia in calcul acte aditionale".

 

"Stupoare, zilele trecute am aflat ca, inca din luna august, domnul Tise are pe biroul sau o solicitare a consortiului ce construieste stadionul, de suplimentarea a valorii initiale a lucrarilor cu circa 50% - 14 milioane de euro", sustine liderul tinerilor liberali clujeni.

 

Tise mai este acuzat ca nu a introdus pe ordinea de zi a Consiliului Judetean, asa cum a promis, un proiect privind infiintarea unei comisii de ancheta cu privire la intarzierea lucrarilor de la Univers T.

 

"In consecinta, ii cer domnului presedinte Alin Tise din doua, una: ori se tine de cuvant si isi respecta promisiunile, ori isi da demisia si din functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Asa s-ar putea ocupa linistit de razboiul sau personal cu domnul Sorin Apostu, fara a mai implica institutia pe care o conduce in lupte intestine de partid", sustine Gavrila Iuga intr-un comunicat.

Comentarii Facebook