rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

La Florești, a fost predat amplasamentul pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

   

Primarul comunei Florești a eliberat certificatul de urbanism în vederea construirii viitorului Spital Regional de Urgență.

 

De asemenea, a fost predat către proiectanți amplasamentul pentru realizarea Spitalului Regional de Urgență Cluj, situat în Florești, lângă unitatea militară.

 

La solicitarea președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, astăzi am eliberat certificatul de urbanism în vederea construirii viitorului Spital Regional de Urgență, cu amplasament stabilit în comuna Florești. Firma de proiectare, prin reprezentanții ei, a fost astăzi la Cluj. Am avut discuții preliminare, după care ne-am poziționat pe amplasament. Le-a plăcut mult ce au găsit și probabil că va fi primul spital regional de urgență care va demara ca și construcție din cele trei propuse, având în vedere faptul că la Florești sunt asigurate și utilitățile și tot ce înseamnă infrastructura necesară pentru construcție”, a declarat primarul Horia Șulea.

 

Investiția implică și alte proiecte adiacente, sper ca Ministerul Transporturilor să-și aplece urechile spre noi și să contribuie la racordarea terenului la DN1 și cu o perspectivă în ceea ce privește șoseaua de centură pe latura de Sud, pentru extinderea la 4 benzi, adică 2 benzi pe sens. Nu trebuie uitată și construirea viaductului care era într-unul din cele trei Studii de Fezabilitate pentru șoseaua de ocolire pe partea de Sud a Floreștiului, astfel încât accesul la Spitalul Regional să se facă cât mai facil, precum și prelungirea șoselei de ocolire pe partea de Sud, de la str. Tăuțiului spre str. Eroilor și conectarea la Autostrada Transilvania”, a mai precizar primarul Floreștiului, citat de clujazi.ro.

 

Investiția pentru acest spital este de 160 milioane de euro, dar va fi coordonată de la București, astfel că acum mingea este la Guvern

21-7-2017, 17:17
44 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

61 vizualizări
17-6-2018, 13:18
Un parlamentar clujean ar urma să treacă la ALDE» Vezi tot
33 vizualizări
6-6-2018, 12:29
Mii de clujeni au cerut să participe la mitingul PSD» Vezi tot
23 vizualizări
14-6-2018, 10:32
Băsescu îl laudă pe Boc pe Facebook. Compară Clujul cu Bucureștiul» Vezi tot
17 vizualizări
10-6-2018, 12:36
Clujenii social-democrați s-au fotografiat la mitingul din București. Erau conduși în marș de seful PSD Cluj, îmbrăcat în ie FOTO» Vezi tot
12 vizualizări
22-4-2018, 20:17
Deputatul Steluța Cătăniciu, apel către ministrul Educației, după tăierea de fonduri de la UBB Cluj» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?