La Cartodrom, în Gheorgheni, apare o bază sportivă publică pe 93 de mii de mp. VEZI ce se va CONSTRUI exact

 

O bază sportivă cu terenuri și spații verzi, pe 93.000 de mp, va fi construită în 6 luni în Gheorgheni, pe spațiul de la Cartodrom.

 

Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca va analiza în şedinţa din 14 noiembrie proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Construire Complex de agrement în baza sportivă din Cartierul Gheorgheni, str. Alexandru Vaida Voevod din municipiul Cluj-Napoca“ - proiect din iniţiativa primarului. 

 

Terenul pe care se propune amenajarea este proprietatea Municipiului Cluj în administrarea Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, are suprafaţa de 93.659,50 mp şi este situat în intravilan şi în afara perimetrului de protecţie a valorilor istorice şi de arhitectural urbanistice, la limita Cartierului Gheorgheni.

 

Amenajările constau în realizarea de alei şi piste (alergare, role şi ciclism), diverse terenuri sportive (fotbal, tenis, baschet, beachvolei, badminton, skate, escaladare, fitness), loc de joacă pentru copii, precum şi a unui parc cu dotări, painball, amfiteatru în aer liber, zonă verde cu plante perene şi în zona terenurilor sportive, zonă împădurită, clădiri: polivalenta, alimentaţie publica, administraţie, suprafeţe carosabile, spaţii de circulatie, drumuri de incintă, platforme parcări, împrejmuiri şi accese, iluminat exterior (ambiental), reţele de apa şi canal, racorduri.

 

Valoarea totală a devizului general estimativ este de 22.085.850,92, din care partea de Construcţii şi Montaj 15.650.025,04 lei (fără TVA).

 

Suprafaţa construită la sol va fi de 2.055 mp: 

 

- Circulaţii total (carosabile, parcaje, alei şi platforme betonate): 13.485,50 mp

- Sport şi agrement - total: (terenuri sportive, piste alergare + ciclism + role, fitness, locuri de joacă): 13.383,50 mp

- Suprafaţă verzi total (gazon, pădure): 64.735,50 mp 

- Suprafaţă teren (total): 93.659,50 mp                               

- Finanţarea investiţiei se face din fonduri de la bugetul local şi din alte surse constituite potrivit legii

- Durata de realizare a investiţiei: 6 luni.

Comentarii Facebook