Judecarea dosarului Nana Club se reia la Tribunal. Cauza nu va fi retrimisa la parchet pentru refacerea cercetarii! Vezi amanunte


Dosarul "Nana Club", in care au aparut intre altii deputatii Petru Calian si Adrian Gurzau, nu va fi retrimis la parchet pentru refacerea cercetarii penale. Judecatorii de la Curtea de Apel Cluj au dispus ca procesul sa fie continuat la Tribunal.
 
Judecatorii au dispus in 17 ianuarie 2011 ca dosarul sa fie retrimis la DIICOT Cluj pentru refacerea cercetarii intrucat ancheta penala trebuia facuta direct de catre procurori si nu de catre politisti delegati.

In urma recursului, Curtea de Apel a decis joi, 7 aprilie, ca procesul trebuie sa continue la Tribunal, fara refacerea cercetarii penale.

Patroana "Nana Club", Natalia Horja (n.red. fost Natalia Strechi) este acuzata ca a obligat mai multe tinere, unele dintre ele chiar minore, sa se prostitueze. Plangerea penala a fost depusa de doua dintre aceste fete.
 
Intre cei care au trecut pe la bordelul de lux s-au numarat deputatii PDL Petru Calian si Adrian Gurzau, consilierul judetean PNL, Mihai Szeplekan, dar si Ionut Iftimoaie, Tibi Balan, Tudor Chirila, comisarul-sef Zaharia Ciorba, dar si jurnalisti din Cluj Napoca.


Citeste si...

Dosarul bordelului "Nana Club" retrimis la DIICOT pentru reluarea urmaririi penale! Deputatul Calian ar urma sa fie reaudiat

Tudor Chirila, fotbalisti, jurnalisti si adjunctul politiei mun. Cluj-Napoca, comisarul sef Ciorba Zaharia, au trecut pe la prostituatele de la Nana Club

Sexgate de Cluj: Mai multi politicieni acuzati ca ar fi frecventat prostituate

Comentarii Facebook