Iulius Mall vrea sa sa ridice doua cladiri de birouri pe malul lacului din Gheorgheni

 

Iulius Mall vrea sa ridice doua cladiri de birouri pe malul lacului din Gheorgheni, de 10 si 4 etaje, pe un teren ocupat acum de parcari.

Proiectul a fost suspus dezbaterii in sedinta Consiliului Judetean Cluj, de vineri, 24 februarie, dar a fost amanat pentru ca alesii PSD nu au apucat sa studieze propunerea. Constructia se va putea demara lucrarile numai prin modificarea contractului de asociere incheiat intre Univers T si SC IULIUS MALL CLUJ SRL.

Cladirile de biouri ar urma sa fie ridicate in locul parcarilor de pe malul lacului din Gheorgheni. Constructia Tower Business Center, de 9.900 de mp, si Lake Side Business Center, de 4.400 de mp, urmeaza sa fie analizata in Comisia de Urbanism a Consiliului Judetean Cluj, la propunerea consilierului Dan Canta.

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, a anuntat in plenul sedintei de vineri ca Univers T va incasa pe durata lucrarilor de constructie cate 3.600 de euro pe luna, drept compensatie pentru eventualele pierderi.

Prin extinderea asocierii, Consiliul Judetean Cluj ar urma sa incaseze o redeventa mai mare cu 10.894 de euro pe luna, fata de suma platita in acest moment de Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook