Irimie Popa (USL) şi-a lansat candidatura pentru Camera Deputaţilor

 

Irimie Popa şi-a lansat, miercuri, 7 noiembrie, candidatura pentru Camera Deputaţilor pentru Colegiul 4 din Cluj-Napoca.

Conferenţiarul Irimie Popa, candidat pentru Colegiu 4 din Cluj-Napoca, cartierele Mărăşti, Someşeni, Dâmbu Rotund, Centru, a fost prezentat de USL în cadrul unui eveniment desfăşurat în Complexul Expo Transilvania, în prezenţa a 300 de simpatizanţi.

Profesorii dr. Cristina Ciumaş şi Răzvan Nistor din cadrul FSEGA au participat la această lansare, anunţând că susţin candidatura universitarului Irimie Popa. Alături de aceştia s-au aflat şi Aurelia Cristea, candidat al USL în colegiul 3 - Camera Deputaţilor şi Mircia Giurgiu, candidat al USL în colegiul 1 – Senat, Cluj-Napoca.


 

USL Cluj propune un candidat  cu o experienţă profesională solidă, recunoscut atât în mediul universitar cât şi în cel economic pentru competenţele sale. Am convingerea că dl. Irimie Popa va reprezenta cu succes Clujul în Parlamentul României şi va încerca să rezolve cât mai multe, din problemele Colegiului 4”, a declarat Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

Conferenţiarul Irimie Popa i-a asigurat pe clujeni că nu-i va dezamăgi niciodată şi că le va sta mereu la dispoziţie: ”Vă asigur că niciodată nu vă voi dezamăgi şi vă voi reprezenta cu mândrie. Am intrat în această competiţie electorală, pentru a construi proiecte, pentru a îmbunătăţi activitatea legislativă. Nu voi face niciodată compromisuri şi vă stau la dispoziţie în orice moment”.

Comentarii Facebook