Ioan Rus a numit o fostă prezentatoare TV din Cluj șefă peste Masterplanul de Transport, cu un buget de 17 miliarde de euro

 

O fostă prezentatoare din Cluj, apropiată de mediile PSD -iste încă de când era jurnalistă, a fost numită de Ioan Rus șefă pentru Masterplanul de Transport, proiectul care trasează strategia de transport a României.

 

Dana Berinde a fost numită în functia de sef al Biroului de implementare a master planului pentru transporturi al Romaniei, scrie www.investigatiimedia.ro. 

 

Berinde a lucrat la TVR Cluj, apoi s-a detașat la Trasilvania Look, televiziunea patronată de Ioan Rus, iar ultimul pas în carieră a fost la Digi 24. Dana Berinde a fost apoi pentru cateva luni consiliera de imagine a lui Rus.

 

CV-ul acesteia nu a fost necesar la numirea in functie, sustine Ministerul Transporturilor, intr-un raspuns adresat Centrului de Investigatii Media. 

 

Ea conduce o echipa formata din doi ingineri si patru economisti. Biroul de implementare a master planului are ca obiectiv general “planificarea, dezvoltarea, monitorizarea, administrarea şi întreţinerea master planului general de transport la nivelul infrastructurii naţionale”. 

 

Foto: Dana Berinde, prezentând știrile la Transilvania Look

 

Master planul stabilește modul în care se va dezvolta infrastructura de transport a României pentru perioada 2014-2020, bugetul total estimat fiind de 17 miliarde de euro.

 

Proiectul a fost vârful de lance al PSD în campania prezidențială din 2014, dar acum a ajuns la cea de-a cincea varianta. Master planul urmeaza sa fie discutat in aceasta saptamana la Bruxelles pentru a doua oara de oficialii Comisiei Europene cu reprezentantii Ministerului roman al Transporturilor, mai notează susrsa citată. 

Comentarii Facebook