INCREDIBIL. Un imobil al Consiliului Județean Cluj s-a transformat ilegal în locuință

 

Un imobil al Consiliului Județean Cluj, care a fost folosit de Comisia de evaluare medicală a personalelor cu handicap adulți a județului Cluj, s-a transformat într-o locuință. 

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat că s-a deplasat joi, 14 iulie, la imobilul din municipiul Cluj-Napoca, Aleea Padin, nr. 20, proprietate a județului Cluj, dată în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj pentru desfășurarea activității Comisiei de evaluare medicală a personalelor cu handicap adulți a județului Cluj. 

 

După mutarea acestei Comisii la sediul DGASPC Cluj din strada Eremia Grigorescu nr. 37-39, imobilul de pe Aleea Padin a fost transformat ilegal în locuință, astfel încât, în acest moment, mai multe persoane locuiesc abuziv în respectivul spațiu.

 

Alin Tișe a anunțat că va sesiza organele de cercetare în acest caz. ”Ocuparea acestui imobil de către persoane care locuiesc ilegal, precum și modificarea abuzivă a destinației acestuia de către DGASPC Cluj, dintr-un spațiu destinat exclusiv persoanelor cu dizabilități, persoanelor vârstnice și funcționării Comisiei de expertiză a persoanelor cu handicap, într-un spațiu locativ, constituie o încălcare gravă a legislației”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj.

 

 

 

 

Comentarii Facebook