rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

În Florești se poate construi. Instanța a dat verde la eliberat autorizaţii de construcţii

   

Comuna Florești, cea mai mare din România, a primit verde din partea judecătorilor pentru a elibera autorizații de construcție. 

 

Primarul Horia Şulea a anunțat pe Facebook că Inspectoratul Regional de Stat în Construcţii Nord-Vest a blocat activitatea urbanistică pentru că nu exista un plan urbanistic general în vigoare, dar instanța nu i-a dat dreptate.

 

VICTORIE! Azi Justitia si-a spus cuvantul. Urmeaza alte victorii, pentru ca ADEVARUL e mai presus de interese si orgolii. Azi judecatorii au decis suspendarea procesului verbal al Inspectoratului regional in constructii Nord Vest, act care ne ingradea activitatea stipuland ca nu are avem PUG valabil. Am cerut ANULAREA actului, iar judecatorii au decis de pe scaun suspendarea actului pana la judecarea pe fond, intrucat actul contine indicii temeinice privind ilegalitatea sa si efectele sale trebuie de indata oprite. 

 

Urmeaza, mai mult ca sigur, anularea respectivului act, care, opinia mea, contine vicii si ilegalitati grosolane, abuz in serviciu si interpretare rau voita a actelor legislative. In opinia mea. Urmeaza ca si judecatorii sa achieseze la aceasta opinie. 

 

Asa cum spuneam, ADEVARUL triumfa. La fel cum s-a intamplat in puzderia de dosare cu fostul prefect, in care se sustinea ca UAT Floresti are nevoie de semnatura arhitectului sef al judetului pentru o serie de acte urbanistice. Dragii mei dragi, un act administrativ este valabil PANA CE O INSTANTA CONSTATA CONTRARIUL. Iar cand o instanta s-a pronuntat deja, decizia ei trebuie respectata. Restul sunt opinii si pareri care sunt bune la coltul blocului si nicidecum intr-o discutie serioasa, de oameni insetati de adevar si de a face ceva pentru comunitatea pe care o reprezinta”, a scris Horia Șulea

17-5-2018, 13:46
67 vizualizări
2 comentarii
Votant Sulea17-5-2018, 15:13
Uraaa! E liber la aglomeratie, constructii haotice si multa mizerie!
Hank Rearden17-5-2018, 15:00
Sulea mai bine ar face sa aiba un PUG adevarat si valabil, nu improvizatii juridice.

Dar na, aia-i dificil, ca-i multa munca, birocratie si costuri de unde nu poate ciupi nimic. Iar el nu stie decat cu carpeli ieftine si "las' ca merge s-asa".

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

2705 vizualizări
17-10-2018, 11:25
Șulea s-a săturat de blocajul în trafic de la Florești. S-a umblat la sistemul inteligent de semaforizare » Vezi tot
553 vizualizări
17-10-2018, 23:09
Declarația premierului Dăncilă după întâlnirea cu Erdogan: Vrea să construiască un spital regional la Constanța» Vezi tot
358 vizualizări
17-10-2018, 18:28
Contre între Victor Ciorbea și jurnaliști: Tu nu auzi că am delegat? Taci din gură odată!» Vezi tot
308 vizualizări
18-10-2018, 14:49
Cioloș: Îi vom tăia pensia lui Ciorbea!» Vezi tot
155 vizualizări
16-10-2018, 10:13
Deputatul Florin Stamatian, prins dormind în Parlament - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?