În Florești începe construcția Grădiniței

 

Contractul de execuție a investiției realizare Grădiniță - Florești a fost semnat miercuri, 29 aprilie.

 

Construcția, ce urmează a fi realizată exclusiv din fonduri ale primăriei Florești, va avea regim de înălțime parter plus etaj și va fi situată în imediata vecinătate a Primăriei Florești, pe terenul dinspre strada Ioan Rus. 

 

Licitația aferentă a fost adjudecată de SC Boemial Invest SRL, suma ofertată fiind de 3,671462 milioane lei. Grădinița se va realiza pe un teren în suprafață de  2.829 mp, construcția având o suprafață desfășurată de 1.926 mp

 

Este o investiție pentru viitorul Floreștiul. Avem o deosebită explozie demografică, așa că trebuie să ne luăm măsuri pentru anii viitori, construcția unei grădinițe fiind esențiale. Noua grădiniță va avea 12 săli pentru copii, unele pentru grupă de creșă, cu o capacitate totală de aproximativ 240 copii. Sper ca săptămâna viitoare să dăm prima cupă în pământ și să demarăm construcția efectivă. În ceea ce privește realizarea noii școli din cartierul ANL și acolo construcția va începe în cursul lunii mai”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

 

În altă ordine de idei, la superbul parc de joacă din Zona ANL, care a fost inaugurat săptămâna trecută și care deja a fost vizitat de mii de copii, adăugăm un teren multifuncțional de jocuri cu mingea. O platformă amenjată și betonată, cu dimensiuni generoase și dotări specific jocurilor cu mingea. Zona fi îngrădită cu plasă și iluminată mai mult decât decent. Terenul va fi inaugurat pe data de 1 Iunie și la aceeași dată vom inaugura și Zona de Picnic, care va fi amenjată cu spații de recreere și spații specifice pregătirii unui picnic sau grătar la iarbă verde”, a adăugat Horia Șulea, primarul comunei Florești.

Comentarii Facebook