Horea Uioreanu și-a mutat biroul la Târgul de Vacanțe 2013

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a renunțat la biroul din Palatul Administrativ. Timp de două ore el s-a alăturat echipelor de la instituțiile subordonate forului județean prezente la Târgul de Vacanțe 2013, cel mai mare târg de turism din România.

 

Suntem prezenți la târg cu cinci dintre societățile la care suntem acționari, cred că este o reprezentare generoasă a ceea ce înseamnă administrația locală. Spun asta deoarece lumea crede, în general, că administrația locală are între preocupări doar colectări de taxe și impozite, repararea drumurilor sau alimentarea cu apă și canalizare. Or administrația secolului XXI nu înseamnă doar să cheltui banii care vin de la bugetul de stat, ci și să creezi produci plusvaloare, să creezi locuri de muncă.  Iar colegii care sunt prezenți la târg demonstrează că suntem interesați și de domeniul economic, dar și de promovarea județului în lume, sub toate aspectele. Sunt convins că participarea la asemenea evenimente expoziționale folosește tuturor, atât societăților expozante, cât și publicului vizitator, care află mai multe despre noi, despre activitatea noastră”, a declarat Horea Uioreanu.

 

La Târgul de Vacanțe 2013 participă cinci dintre instituțiile aflate sub autoritatea Consiliului Județean Cluj: Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, Univers T, Serviciul de Salvamont Salvaspeo și Asociațiile Produs de Cluj și Produs Original din Transilvania.

 

Târg de vacanțe la Expo Transilvania în acest weekend

Comentarii Facebook