”Hingherii de mașini ” de la Poliția Locală Cluj își BAT JOC! Vânătoare de mașini fără preaviz la Parcul Central

 

Un șofer ne-a atras atenția că Poliția Locală Cluj a trecut la aplicat amenzi în zona Parcului Central la numai 24 de ore de la deschiderea parcării de la Sala Polivalentă.

 

În parc Kios, au inceput amenzile in valoare de 200 roni pentru parintii care parcheaza pe trotuar, fara nici un avertisment macar sau directionari mai concrete unde e Parkingul stadionului”, ne-a relatat Carmen K.

 

ATENTIE!!! NU mai parcati pe marginea trotuarului, se dau amenzi de 200 ron!!! Intre stadion si hotel Sport, este parcare cu 400 locuri!!! Bafta! Sper sa primeasca atentionarea asta cat mai multa lume!!!”, mai avertizează clujeanca.

 

Parcarea de la Sala Polivalentă a fost deschisă luni seara, dar cei de la Poliția Locală nu au demarat o campanie de promovare a acesteia în rândul șoferilor care parchează în zonă. Amenzile au început să curgă încă de marți.

 

Parcarea de la Sala Polivalentă este binevenită, dar fără o promovare corespunzătoare, prin pliante și panouri, se va ajunge în situația că șoferii o vor evita. 

Comentarii Facebook