Miercuri 24 Aprilie

Gardurile metalice din cartierele Clujului sunt un real pericol - FOTO

 

Clujenii reclamă de ani de zile faptul că gardurile amplasate în cartierele Clujului încă din timpul mandatului de primar al lui Sorin Apostu sunt periculoase.

 

Gardurile montate de primarie in cartiere, in jurul blocurilor, a spatiilor verzi, unele dintre ele, sunt deosebit de periculoase, deoarece au fost lasate tepuse la partea superioara. 

 

Oricand se pot intampla accidente grave, sa cada cu ochii, cu gatul, cu fata in ele, un copil, ori un adult. Aveti o fotografie cu un copil, pentru exemplificare.

 

Acest gard este montat pe aleea care duce de la Complexul Mercur la Policlinica, dar ele se gasesc in foarte multe locuri, in jurul locurilor de joaca ale copiilor, pe drumul catre scoli, gradinite. 

 

Nu inteleg cum au fost receptionate aceste lucrari dupa ce au fost executate, deoarece constituie un potential pericol public (in general acest sistem de garduri, care par cam de unica folosinta, constituie prin fragilitatea lor si tepusele acelea un potential pericol public). Cum s-a facut receptia lucrarilor?”, a reclamat o clujeancă, pe portalul domnuleprimar.ro.

Comentarii Facebook