Funar reface istoria lumii: Dacii au construit PIRAMIDELE din Egipt. Olandezii și germanii sunt daci. Dacii au inventat scaunul

 

Fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, a revenit în stilul propriu și a explicat cât de puternic a fost poporul dac.

 

Funar a condus 12 ani Clujul și s-a remarcat printr-o euforie naționalistă fără precedent. Băncile și coșurile de gunoi erau tricolore la Cluj-Napoca și a vrut chiar să mute grupul statuar Matei Corvin din loc. 

 

Germanii și olandezii sunt daci”

 

”Isus Hristos, fiind din neamul get, avea și caracteristicile strămoșilor noștri, avea tenul alb, părul auriu, barbă aurie, ochi albaștri (...) În traducere știți ce înseamnă Deutschland? Țara dacilor. Vă vine să credeți? Dacă ajungeți în Olanda și îi întrebați pe olandezi cine sunt strămoșii lor vă spun dacii (...) Știți cine a construit Roma? Știți că numele Romei, a capitalei Imperiului Roman, nu este latin, ci provine din Geția, de la strămoșii noștri, din Roma veche (...) Ei au inventat foarte multe lucruri care sunt folosite de omenire astăzi.

 

Inventarea scaunului cu patru picioare

 

De pildă roată, este invenția getilor. Ei au inventat carele de luptă, au inventat scaunul cu patru picioare, masa cu patru picioare, au inventat uneltele agricole (...) Piramidele din Egipt au fost construite de strămoșii noștri geți după modelul piramidei soarelui pe care o face bunul Dumnezeu pe teritoriul României!”, sunt doar câteva dintre marile ”dezvăluiri” ale lui Gheorghe Funar, de la digi 24.

Comentarii Facebook