Floreștiul e cea mai mare comună din România. Care sunt realizările - FOTO

 

Floreștiul a ajuns cea mai mare comună din România, iar dacă ar deveni oraș ar fi probabil al doilea din județ ca număr de locuitori.

 

O pagina deschisă pe Facebook a pus în lumină o serie de realizări din ultimii 4 ani: asfaltarea şi modernizarea drumurilor, introducerea transportului public de călători, construcţia de grădiniţe şi şcoli, atragerea de investitori, construcţia unei remize PSI, introducerea iluminatului public cu LED, introducerea cablurilor în subteran, amenajarea unor spaţii de joacă şi recreere, etc.

Primarul Horia Șulea a declarat în repetate rânduri că transformarea comunei în oraș nu ar fi în avantajul oamenilor pentru că ar crește costul de trai. Principala problemă a locuitorilor rămân drumurile. Chiar dacă în comună au fost făcute ample campanii de asfaltare, oamenii cer realizarea centurii prin spatele Polus.Horia Șulea a spus că licitația a fost finalizată și acum se așteaptă finalizarea perioadei în care pot fi depuse contestații. ”Avem banii pentru această centură și dacă totul va fi bine în 6 luni poate fi terminată, din momentul începerii lucrărilor”, a spus primarul.De asemenea, s-au obținut fonduri europene pentru asfaltarea drumului de macadam care face legătura între Florești și cartierul Grigorescu. Acesta ar fi un alt drum care să ducă la decongestionarea traficului pe DN 1. 

Comentarii Facebook