Florești: Străzile Valea Gârbăului, Răzoare și Crizantemelor intră în reparații capitale

 

Străzile Valea Gârbăului, Răzoare și Crizantemelor intră în reparații capitale, pentru a le oferi șoferilor o alternativă la DN 1. Pe aceste străzi ar urma să treacă centura, dar constructorul, firma Diferit, nu se prea grăbește.

 

Str. V Garbaului, Razoare si Crizantemelor vor intra in reparatii capitale si ample (degajarea noroiului existent – unde e cazul, reprofilare cu adaos de piatră spartă, completare cu balast unde e cazul, plombarea gropilor existente – mai ales pe V. Gârboului). In acest sens, MARTI, 31 IULIE 2018, STR V GARBAULUI VA FI INCHISA INTRE ORELE 9.30-16, pentru acces in zona urmand a fi folosita Str Razoare”, a explicat primarul Horia Șulea, pe pagina de Facebook 

 

În urma unei proceduri de achiziție publică, pe cele trei străzi se realizează lucrări de reparații pentru degajarea noroiului existent – unde e cazul, reprofilare cu adaos de piatră spartă, completare cu balast unde e cazul, plombarea gropilor existente – mai ales pe V. Gârbăului. Cele trei străzi fac parte din amplasamentul Drumului de Legătură Sud, amplasament predat către executantul lucrării. Investiția este în curs de realizare de firma Diferit SA, dar aceasta are un ritm de lucru total nesatisfăcător. Așa că am luat decizia intervenției din fonduri proprii pe respectivele străzi.

 

Cât privește contractul în sine, eu îmi doresc finalizarea sa. Banii necesari investiției îi avem bugetați, mai e nevoie doar de voința și capacitatea de lucru a executantului. Dacă cel actual nu o are sau nu mai poate efectua lucrarea la sumele angajate prin licitație, reluăm licitația și contractăm un alt executant, care să poată și să vrea a termina lucrarea”, a mai spus primarul.

Comentarii Facebook