Fiul vitreg al Gabrielei Firea a votat cu Iohannis! Ce mesaj i-a transmis mamei sale

 

Razvan Firea, fiul vitreg al purtatorului de cuvant al campaniei lui Victor Ponta, a scris pe Facebook că el a votat cu Klaus Iohannis. 

 

Ieri a fost ziua mea.Acum 25 de ani, primeam cadou o revolutie. Aseara am suflat in lumanari, dorindu-mi un presedinte. Dorinta mi s-a indeplinit. Indiferent ce se va intampla in continuare, bun sau rau, am demonstrat ca decizia ne apartine, in ciuda multora, care nu au crezut in forta noastra. As vrea sa multumesc generatiei mele, care poate pana ieri nu stia care e stanga si care este dreapta, insa a demonstrat ca are o voce, o voce puternica, ce pusa la incercare, se poate transforma intr-un vuiet de neinvins”, a scris Răzvan Firea pe Facebook.

 

El a spus că nu are legături cu Gabriela Firea: ”Din cauza numelui, preluat de la tatal meu,se face aceasta confuzie. A fost sotia tatalui meu, este mama fratelui meu. Nu suntem intimi, nu impartasim pareri”.

 

Gabriela Firea s-a evidențiat în timpul campaniei electorale prin atacul la adresa lui Klaus Iohannis pe tema copiilor. ”In toate statele civilizate, cei care doresc sa ajunga presedinti provind din familii complete, sunt casatoriti, au copii”, a declarat Firea, adăugând că este un defect faptul ca viitorul presedinte nu are copii. 

 

Senatoru PSD a primit un avertisment de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminari, conform presei centrale.

Comentarii Facebook