Firma SC DIFERIT refuză să lucreze la centura Floreștiului

 

Firma Diferit ar refuza să lucrezela centura comunei Florești.

 

La finalul sedintei de Consiliu Local, primarul Horia Sulea a tinut sa le comunice consilierilor locali ca, in pofida numeroaselor solicitari pe care le-a facut (n.red. si in scris), conducerii SC Diferit SRL, societate care a castigat licitatia pentru construirea Centurii Ocolitoare Sud, privind inceperea de urgenta a lucrarilor acest lucru nu s-a intamplat si nici nu a primit un raspuns oficial.

 

Nu stiu ce se intampla cu cei de la Diferit. I-am rugat in mai multe randuri sa inceapa lucrarile, societatea a fost notificata si in scris, dar vad ca refuza. Mai mult, nu am primit nici explicatii privind refuzul demararii lucrarilor. Termenul de finalizare este luna aprilie 2018!

 

Vreau sa va mai anunt ca SC Boemial SRL a castigat licitatia pentru construirea cresei din cartierul ANL, 200 de locuri capacitate, iar daca nu vom avea parte de contestatii atunci lucrarile vor incepe spre finele lunii august. Boemial este firma care a construit si Gradinita de pe strada Ioan Rusu, din curtea Primariei.

 

Maine, vineri 21 iulie, este o zi festiva pentru viitorul Spital Regional de Urgenta din Floresti. Va avea loc predarea amplasamentului catre firma de consultanta JASPER, care a fost desemnata de catre Banca Mondiala pentru a fi si antreprenorul constructiei.

 

Ultima noutate este ca Florestiul a primit finantare pentru acoperirea Vaii Sanaslaului si modernizarea strazii Eroilor”, a spus Șulea, conform floresti24.ro.

Comentarii Facebook