rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Europarlamentarul Maria Grapini, către românii din Diaspora: ”Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting”

   

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care românii din Diasporă care vor să participe la mitingul de vineri sunt făcuți ”proști”.

 

Renimită pentru parada de greșeli gramaticale și de exprimare, dar și pentru că a plagiat pasaje de pe Wikipedia în romanul de dragoste pe care l-a publicat în urmă cu un an, Maria Grapini s-a evidențiat din nou cu acest mesaj. Europarlamentarul a șters la scurt timp postarea, pe fondul criticilor.

 

Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting!” - sună mesajul redistribuit de Maria Grapini.

 

Europarlamentarul și-a șters postarea, dar a adăugat un alt mesaj: ”Pentru cei care cred că mă jignesc, nu vă mai obosiți, sunt imună

 

Înainte de a vă ura noapte bună, având în vedere contextul, doresc să mulțumesc românilor din Diasporă care muncesc cinstit și fac onoare României și care nu se lasă atrași în tot felul de diversiuni. M-aș bucura să înțeleagă și cei care doresc schimbarea guvernului prin violență că există o cale democratică - votul”, a mai scris Grapini.

 

Mitingul a fost anunțat drept unul pașnic, dar anumiți politicieni din alianța aflată la putere sugerează că ar fi unul violent. 

10-8-2018, 10:47
51 vizualizări
7 comentarii
Mu!e Boc, Mu!e Dragnea!11-8-2018, 8:24
Cei mai multi romani au plecat din tara in timpul guvernului Boc, nu in timpul guvernului Dragnea. Mu!e Boc, Mu!e Dragnea! Cele mai multe pensii si salarii s-au taiat de catre guvernul Boc, nu de catre guvernul Dragnea! Mu!e Boc, Mu!e Dragnea! Cele mai multe spitale s-au inchis de catre guvernul Boc, nu de catre guvernul Dragnea! Mu!e Boc, Mu!e Dragnea! Lui Boc nu cumva sa-i dati mu!e fiindca ati plecat in timpul guvernarii sale, tot Dragnea e de vina si ptr ce a facut Boc. Mu!e Boc, Mu!e Dragnea!
radu B11-8-2018, 9:36
Dupa tine Dragnea ar fi un sfant fara nici o vina.Tot dupa tine toate relele din tara asta le-ar fi facut Boc.Deci Mu!a data lui Dragnea ar fi numai de fatada.Totusi cel mai precis si tu faci parte din categoria lui Dragnea Dancila,Tariceanu etc deci ti s-ar cuvenii o Mu!e si tie.!!!
ha ha ha ! ha ha ha !11-8-2018, 0:33
Le-a zis-o Grapini! Sar in sus excat cei care stiu ca asa este.
Carlos10-8-2018, 15:42
Ce fata ai fa, pro.asta pu.lii
Alex10-8-2018, 13:14
Ce mentalitate de comuniști la mulți dintre politicieni! Ei cred că poporul se află la cheremul lor, și nu ei sunt în slujba cetățeanului. Iar dacă le spui ”ciumă roșie” se supără.
Bostanul fără doage10-8-2018, 12:56
Cât de ”fără doage la bostan” poate fi acel cineva care scoate pe ”bot” inepția: eu mă erijez în Sf.Apostol și îi reprezint pe toți și pe toate de pretudindeni...un fel de buric al Pământului...sau cel puțin o gaură neagră a Universului. Îi reprezinți mă pe ăia ca tine, ultrași însetați de violență și foarte fericiți doar atunci când înjură.

Miting pașinc zici ”scriiitorule”??? Îndemnul la omor, fum și sânge ți se pare pașnic, îndemnul la agresiune împotriva celor care nu-i vor lasa să se ”cufurească” într-o instituție a statului ți se pare că ține de noțiunea pașnic?
radu B10-8-2018, 12:18
Daca d-na Grapini care inainte de a fi europarlamentar s-a ititulat ''creatoare de moda'' nu vrea sa primeasca si ea un certificate de ''prost'' cu ''p''mare sa ne arate in afara de niste chiloti si alte lucruri asemanatoare ce moda a creat. Cat despre creatiile gramaticale ale d-nei pacat sa ne mai ocupam timpul.!

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

2799 vizualizări
17-10-2018, 11:25
Șulea s-a săturat de blocajul în trafic de la Florești. S-a umblat la sistemul inteligent de semaforizare » Vezi tot
968 vizualizări
18-10-2018, 21:30
Contractul pentru execuția Centurii din Florești a fost reziliat» Vezi tot
565 vizualizări
17-10-2018, 23:09
Declarația premierului Dăncilă după întâlnirea cu Erdogan: Vrea să construiască un spital regional la Constanța» Vezi tot
367 vizualizări
17-10-2018, 18:28
Contre între Victor Ciorbea și jurnaliști: Tu nu auzi că am delegat? Taci din gură odată!» Vezi tot
344 vizualizări
18-10-2018, 14:49
Cioloș: Îi vom tăia pensia lui Ciorbea!» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?