Europarlamentarul Maria Grapini, către românii din Diaspora: ”Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting”

 

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care românii din Diasporă care vor să participe la mitingul de vineri sunt făcuți ”proști”.

 

Renimită pentru parada de greșeli gramaticale și de exprimare, dar și pentru că a plagiat pasaje de pe Wikipedia în romanul de dragoste pe care l-a publicat în urmă cu un an, Maria Grapini s-a evidențiat din nou cu acest mesaj. Europarlamentarul a șters la scurt timp postarea, pe fondul criticilor.

 

Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting!” - sună mesajul redistribuit de Maria Grapini.

 

Europarlamentarul și-a șters postarea, dar a adăugat un alt mesaj: ”Pentru cei care cred că mă jignesc, nu vă mai obosiți, sunt imună

 

Înainte de a vă ura noapte bună, având în vedere contextul, doresc să mulțumesc românilor din Diasporă care muncesc cinstit și fac onoare României și care nu se lasă atrași în tot felul de diversiuni. M-aș bucura să înțeleagă și cei care doresc schimbarea guvernului prin violență că există o cale democratică - votul”, a mai scris Grapini.

 

Mitingul a fost anunțat drept unul pașnic, dar anumiți politicieni din alianța aflată la putere sugerează că ar fi unul violent. 

Comentarii Facebook