Emil Boc: Nu faceți investiții pe termen mediu și lung în garajele din Cluj-Napoca

 

Primarul Emil Boc le-a replicat celor care îl întreabă dacă este bine să investească în achiziționarea unui garaj în Cluj-Napoca.

 

Nu faceti investiții pe termen mediu și lung în garajele din Cluj. Oricum durata lor de viață se apropie încet, dar sigur, de sfârșit. Vom începe acțiunile de construcție a parkingurilor supraterane pe locațiile actualelor garaje pe măsură ce se vor elibera din punct de vedete juridic suprafețele respective. Avem peste 20 de platforme de garaje care sunt astăzi în lucru pentru a se putea rezolva situația lor juridică și după aceea, treptat, în fuicnție de resursele financiare pe care le vom avea se vor înlocui garajele cu parkinguri supraetajate sau cu simple locuri de parcare”, a spus primarul Emil Boc, în cadrul dialogului pe care îl are cu clujenii pe Facebook în fiecare zi de luni.

 

Edilul șef al Clujului a mai explicat că nu vrea să se trezească cu cereri de construire de blocuri de terenurile unde sunt azi garaje.  ”Dacă acele parcele de proprietate privată ne putrem trezi cu cereri de construcția de blocuri. Am avut astfel de cazuri și ne-am opus”, a spus Emil Boc.

 

Acesta ar fi motivul pentru care Primăria Cluj-Napoca nu se grăbește să treacă șla demolarea garajelor, deoarece foarte multe terenuri sunt revendicate în instanță. 

Comentarii Facebook