Emil Boc: Aleșii locali și regionali din UE și-au arătat admirația față de protestele românilor



Primarul municipiului Cluj-Napoca a anunțat că a fost invitat în Cămitetul European al Regiunilor, pentru a prezenta situația politică din România, în contextul protestelor din ultima perioadă.

Azi (n.red. miercuri, 8 februarie) am fost invitat de catre Grupul Partidului Popular European din Comitetul European al Regiunilor sa prezint situatia politica din Romania si sa raspund la intrebarile adresate.

Cu respect fata de Romania si cetatenii ei, am prezentat deciziile unui guvern iresponsabil care a scos in strada sute de mii de romani. Un guvern care, prin deciziile sale, a afectat lupta impotriva coruptiei si i-a sfidat pe romani. Una a promis in campania electorala, altceva a incercat sa promoveze dupa ce a castigat alegerile. Si intr-o maniera sfidatoare si profund neconstitutionala.

Am precizat, de asemenea, ca Romania are o stare economica buna si investitiile sunt in siguranta”, scris Boc pe pagina sa de Facebook

Edilul a precizat faptul că a sesizat ”în interventiile alesilor locali si regionali din Uniunea Europeana respectul si admiratia acestora fata de poporul roman, pentru modul extrem de hotarat prin care a aparat si apara valorile democratiei si ale statului de drept”.

Comentarii Facebook