Elena Udrea își face campanie la greu pe spatele disponibilizaților de la Câmpia Turzii

 

Combinatul de la Câmpia Turzii va primi 3,5 milioane de euro din fonduri europene, care să ajute la deschiderea companiei sociale care va angaja peste 250 de persoane.

 

Am fost astăzi la Câmpia Turzii împreună cu Siegfried Muresan, Emil Boc şi Adrian Gurzău pentru a-i asigura pe oameni că, datorită eforturilor PMP în Parlamentul European, la sfârşitul lunii vor veni 3,5 milioane de euro pentru deschiderea unei companii sociale care va angaja peste 250 de persoane. Asta ca urmare a închiderii Combinatului de Sârmă din urmă cu doi ani.

 

Am constat că Guvernul Ponta nu a reuşit să asigure nici măcar cofinanţarea pentru acest proiect. La fel cum nu reuşeşte să absoarbă banii pe care i-ar putea folosi în acelaşi scop după dezastrele de la Vâlcea sau Galaţi. 

 

România are la dispoziţie 500 de milioane de euro pentru combaterea şomajului în rândul tinerilor, iar Ponta&Co. nu au fost în stare nici să genereze un plan pe ce să cheltuie aceşti bani”, a precizat la Cluj, Elena Udrea.

 

Combinatul social de la Câmpia Turzii este un proiect al AJOFM Cluj, care a apărut după disponibilizările masive de la Combinatul Mechel de la Câmpia Turzii.

 

Acest proiect nu are nicio legătură cu PMP, fiind de altfel și prima dată când numele europarlamentarului Siegfried Muresan apare într-un comunicat de presă.

 

La Cluj se vor produce şoşoni de schi pentru Salomon. Angajații sunt foștii muncitori de la Mechel Câmpia Turzii

Comentarii Facebook