Ecaterina Andronescu susține că Dragnea i-a oferit postul de ministru al Educației



Ecaterina Andronescu a anunţat, joi, că Liviu Dragnea i-a propus funcţia de ministru al Educaţiei, în urmă cu 2-3 săptămâni, dar încă nu i-a dat un răspuns liderului PSD.

Întrebată dacă Liviu Dragnea i-a propus funcţia de ministru, Andronescu a spus: "Am avut două discuţii cu domnul Liviu Dragnea, în urmă cu două săptămâni, înainte de Cex, chiar după scrisoarea mea. Eu nu am scris scrisoarea pentru a obţine vreo funcţie", conform Realitatea TV.

Totuși, Andronescu nu dat un raspuns, întrebată fiind dacă acum, după demisia lui Popa, ar accepta să facă parte din Guvernul Dăncilă.

Solicitată să precizeze dacă oferta este încă valabilă, aceasta a spus: "Asta trebuie sa-l intrebati pe domnul Dragnea. Functia pentru mine nu este importanta. A inteles scrisoarea mea, a inteles preocuparea mea. Nu am discutat cu doamna Dancila despre asta", a încheiat aceasta.

Ministrul Educației, Valentin Popa, și-a depus, joi, demisia din funcție, după ce Liviu Dragnea a afirmat că UDMR are dreptate să-i ceară remanierea.

Comentarii Facebook