E OFICIAL! De săptămâna viitoare se măresc tarifele de parcare în centrul Clujului



Primăria Cluj-Napoca a anunțat că, începând de săptămâna viitoare, se va majora tariful pentru parcările din centrul orașului.

Regulamentul de administrare a parcărilor publice cu plata orară a fost modificat prin HCL nr. 650/2016 și poate fi consultat accesând următorul link: http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/650.pdf.

De asemenea, municipalitatea anunță că pe lângă creșterea tarifelor parcărilor din zona centrală, noile reglementări se referă și la faptul că se elimină abonamentele de pe străzile aferente zonei tarifare I, cu excepția abonamentelor pentru riverani persoane fizice.

Aceste reglementari vizează un număr de 26 de străzi, toate din zona centrală (zona I): Baba Novac, Bolyai, E. de Martonne, Emil Isac, Eroilor, I.C. Brătianu, I. Maniu, M. Kogălniceanu, O. Petrovici, P-ța Unirii (inclusiv parkingul cu bariere), S. Micu, St. O. Iosif, H. Oberth, Universității, V. Fulicea, C. Daicoviciu, Paul Chinezu, V. Alecsandri, Brassai, David Ferenc, Emil Zola, Gaal Gabor, Tipografiei, Cotită, Sindicatelor, F.D. Roosevelt.

În celelalte zone ale orașului tarifele de parcare/garaje rămân neschimbate.

Prețurile parcărilor pentru anul 2017 sunt prevăzute în Anexa nr. VI din HCL nr. 649/2016 și pot fi accesate prin următorul link:
http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/649.pdf.

Prin aceste măsuri, Primăria Cluj-Napoca își propune eficientizarea sistemului de parcare și descurajarea traficului rutier din zona centrală”, susțin reprezentanții Primăriei.

Totodată, de marți, 3 ianuarie 2017, se pot depune solicitări pentru eliberarea abonamentelor de parcare, în timp ce taxa abonamentelor de parcare se poate achita începând de joi, 5 ianuarie 2017 și până la sfârșitul lunii martie 2017.

Comentarii Facebook