Drum PLOMBAT în aprilie de CJ Cluj, între Câmpia Turzii și Frata, e acum un DEZASTRU - VIDEO

 

Consiliul Județean Cluj anunța în aprilie 2017 că se plombează drumul județean Câmpia Turzii – Viișoara – Frata – Mociu.

 

Știrea din 27 aprilie 2018: 

 

Consiliul Județean Cluj a anunțat începerea lucrărilor de întreținere la drumul județean Câmpia Turzii – Viișoara – Frata – Mociu. Lucrările se execută pe un sector de drum lung de aproximativ 40 de kilometri, de la kilometrul 0+600 – localitatea Viișoara, până la kilometrul 40+300, pe direcția Mociu, până la intersecția cu drumul național DN 16. ”Lucrările constă în plombări cu beton asfaltic și burdușiri” se precizează într-un comunicat transmis de Biroul de presă al Consiliului Județean Cluj.

 

Drumul județean 150 Viişoara – Frata – Crişeni – Mociu este inclus în programul de investiţii pentru anul 2018 privind lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor județene, finanțat din împrumutul în valoare de 50 de milioane de euro, contractat în acest scop de Consiliul Județean Cluj. Proiectul se află în faza de obținere a autorizației de construire, iar lucrările vor începe anul acesta, se mai precizează în comunicatul forului deliberativ județean.

 

În 27 septembrie 2018, după cinci luni drumul este un adevărat coșmar pentru șoferi și așa va rămâne până la următoarea plombare, considerată de specialiști bani aruncați pe geam. Realitatea confirmă acest lucru. 

Comentarii Facebook