Dragnea, despre mesajele obscene anti-PSD din toată țara: Este o campanie mizerabilă



Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, privind mesajele obscene anti-PSD, că sunt mulţi colegi în partid "cărora le freamătă mâinile să vină şi ei cu o contra sau cu contra-replici", deoarece există "foarte multă inventivitate".

"Este o campanie mizerabilă, şi arată la ce nivel, cât de adânc s-au dus în mocirlă toţi adversarii noştri politici. Asta este tot ce vă pot spune. Asta înţeleg ei din politică. Ei nu pot propune, şi nu au propus niciodată ceva coerent, ceva sănătos pentru români, aşa cum noi nu numai că am propus, ci facem, şi toate se văd, şi au ajuns la această situaţie. Sigur că sunt mulţi colegi de-ai noştri cărora le freamătă mâinile să vină şi ei cu o contra sau cu contra-replici, pentru că fiind un partid mare există foarte multă inventivitate. Eu zic că, totuşi, este mai bine să ne uităm la acest spectacol", a afirmat, marţi, liderul PSD, Liviu Dragnea, la Parlament, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă oamenii care au lansat astfel de mesaje sunt organizaţi politic sau sunt membri ai partidelor de Opoziţie, Liviu Dragnea a răspuns afirmativ.

Pe un deal din Cluj a apărut recent un mesaj obscen la adresa social-democraților, scris pe o porțiune de 60 de metri, cu litere suficient de mari încât să poată ffi văzute din avion.

Comentarii Facebook