Deputatul Petru Calian a primit "Crucea Transilvaniei"! Parlamentarul este implicat in scandalul cu prostituate de la "Nana Club"


Deputatul Petru Calian a primit "Crucea Transilvaniei" din partea Mitropoliei Clujului, pentru donatiile facute Manastirii Nicula. Fetele bisericesti nu au avut nimic impotriva faptului ca parlamentarul este implicat in scandalul de la "Nana Club".

Ceremonia de decernare a acestei distinctii a avut loc la Manastirea Nicula, la finalul slujbei de marti, 30 noiembrie. Alaturi de Calian a mai primit distinctia si prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu, care, insa, a lipsit.

Petru Calian a primit "Crucea Transilvaniei" de la episcopul vicar Vasile Somesanul, pentru sustinerea lucrarilor de la Manastirea Nicula.

"Distinctia ma onoreaza pentru ca biserica este o institutie deosebit de importanta in viata romanilor. Sprijinul pe care l-am dat Manastirii de la Nicula nu este ceva nou, pentru ca am ajutat de cand era numai om de afaceri, din 1996", a declarat Petru Calian, care nu a vrut sa spuna nimic despre scandalul sexual de la "Nana Club".

Tinerii liberali din Cluj i-au solicitat mitropolitului Bartolomeu sa amane si sa reanalizeze acordarea acestei distinctii, din cauza acuzatiilor care ii sunt aduse palamentarului.

"Propunerea de decorare a domnului Calian este surprizatoare in conditiile in care domnia sa este implicat intr-un dosar complex de prostitutie si trafic de persoane, aflat in atentia procurorilor clujeni. Scandalul public creat in jurul acestui dosar ridica puternice semne de intrebare cu privire la calitatile morale ale domniei sale, cunoscut, se pare, ca fiind un client fidel al unui bordel de lux din Cluj, NANA Club. Mai mult decat atat, in toata aceasta afacere cu iz penal, sunt declaratii care sugereaza implicarea unor persoane minore de sex feminin, care au fost obligate sa se prostitueze. Singurul argument al politicianului Petru Calian, cu care isi explica prezenta in asemenea cercuri dubioase este unul halucinant si neverosimil: pregatea 'un studiu de impact' cu privire la o lege. Privita in aceasta ipostaza, persoana, Petru Calian, este departe de a fi un model crestin de urmat sau un promotor al valorilor ortodoxiei", a precizat in scrisoare Ioan Bildea, presedintele Organizatiei Municipale de Tineret a PNL.

Numele lui Petru Calian este mentionat in dosarul aflat pe rolul Tribunalului Cluj, in care matroana fostului local Nana Club, Natalia Strechi, este acuzata de proxenetism si trafic de persoane.

 

Intre clienti s-au numarat deputatii Petru Calian Adrian Gurzau, oamenii de facaeri din Cluj, dar si fotbalisti si artisti.

Comentarii Facebook