Miercuri 24 Aprilie

Deputatul ”mitralieră”, Cătălin Rădulescu, propune legea castrării chimice

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus că va redepune în Parlament propunerea legii castrării publice.

 

Iată, că încă o dată, intuiţia mea şi flerul politic ( şi nu numai ) sunt prea revoluţionare poate pentru unii ! Acum 3 ani , am depus iniţiativa legislativă privind castrarea chimica a pedofililor , castrare chimica care exista aproape in toate ţările europene şi in SUA , chiar şi in Republica Moldova şi care prin tratamentul aplicat pedofililor , ar fi eliminat pornirile psihopate ale acestor pedofili şi ne-ar fi aparat copiii. Dar din păcate iniţiativa mea a primit aviz negativ de la Ministrul Justiţiei de atunci , coleg in Psd . De asta am spus şi spun totdeauna , ca îmi doresc oameni cu expertiza in guvern. Acum, va trebui sa reintroduc aceeaşi iniţiativa , însă inconstienta unora , poate sa distrugă vieţi şi familii”, a scris Cătălin Rădulescu, pe pagina de Facebook.

 

În martie 2014, un grup de 27 de parlamentari PSD, printre care Cătălin Rădulescu şi fostul premier Sorin Grindeanu, au propus o lege privind castrarea chimică a persoanelor care au săvârşit infracţiuni de agresiune sexuală asupra minorilor.

 

Propunerea viza ca cei care sunt condamnați să fie obligați să urmeze tratamentul de castrare chimică. Cei care ar face acest lucru de bună voie ar fi beneficiat de reducerea la jumătate a limitelor speciale ale pedepsei.

 

Și alte proiecte au fost depuse în trecut, dar au fost respinse de parlamentari. 

Comentarii Facebook