Declarația cu care Emil Boc îi va enerva pe clujenii din Bună Ziua și Câmpului: Zgârcenia a dus la situația aceasta

 

Primarul Emil Boc susține că, pe hârtie, drumurile din Bună Ziua și Câmpului erau prevăzute la 3,5 metri lățime pe fiecare bandă.

 

Planurile inițiale ar fi gândit pentru ambele zone drumuri de 7 metri lățime, cu trotuare de câte un metru, pe fiecare parte. 

 

S-au gândit, dar nu au fost respectate. Acum s-a schimbat și legislația și ai instrumente prin care să poți să verifici, pentru că și pe Bună Ziua și pe Câmpului pe hârtie lucrurile arată bine, dar în realitate zgârcenia oamenilor și modul de a fi avar a dus la situația de acum. Și-au pus gardul în drum, adică în loc să îți pui gardul pe limita de proprietate, l-ai pus cu un metru în drum și în loc să ai un drum de 9 metri sau de 8 metri, ca să ai două benzi de 3,5 metri, plus un metru trotuare, ai drum de 6 metri. De aceea avem aceste situații pe care nu le tolerăm. Evident că este o muncă sisifică, dacă nu aproape imposibilă să începi acum toate exproprierile ca să îi obligi să mute gardul. Până la urmă vom fi nevoiți să facem și asta în zonele critice ale orașului. Acolo nu planul a fost de vină, ci oamenii care și-au făcut gardul în drum”, a explicat primarul Emil Boc, la Realitatea FM. 

 

Edilul a precizat că în Soporului ”sunt prevăzute lărgiri de 18 metri pentru a se face drum cu 4 benzi. nu se permite să se construiască la un alt regim”.

Comentarii Facebook