Decăderea lui Seplecan. Din șeful județului, a ajuns să fie izolat la masa consilierilor - FOTO

 

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, nu a fost încă exclus din PNL, dar este izolat la masa consilierilor județeni. 

 

La ședința Consiliului Județean de vineri, 30 ianuarie, Seplecan a stat izolat de grupul consilierilor PNL, dar și de cel al independenților, care îl susțineau foarte mult. ”Nimeni nu vrea să mai fie asociat cu Mihai Seplecan. A fost un tânăr pe val, care s-a implicat în scandaluri sterile. Oricum l-a îngropat scandalul diplomei false, despre care nici măcar azi nu a făcut declarații de dezmințire”, ne-a precizat un consilier județean. 

 

Foto: Mihai Seplecan, izolat la masa consilierilor județeni

 

Mihai Seplecan a fost demis din funcția de președinte al CJ Cluj prin votul colegilor, care l-au numit acolo în urmă cu 6 luni. Faptul că a fost acuzat că a folosit o diplomă falsă pe care scria că e emisă de Universitatea Spiru Haret, lucru negat de rectorul acestei instituții, i-a făcut pe toți consilierii, indiferent de partid, să voteze pentru demiterea lui.

 

Vezi AICI diploma falsă.

 

El a atacat în instanță decizia, dar procesul este de durată. Prefectul județului Cluj a explicat că hotărârea prin care a fost demis este legală, dar Seplecan susține contrariul.

Comentarii Facebook