David Ciceo s-a ENERVAT pe șefii de la Consiliul Județean Cluj. Ce le-a reproșat?

 

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, s-a enervat și le-a făcut reproșuri șefilor de la Consiliul Județean Cluj.

 

În ședința Consiliului Județean Cluj, de joi, 31 iulie, se discută necesitatea unui audit extern în cazul lucrărilor de la pista de 2.100 de metri, pentru a putea fi accesat un credit 50 de milioane de lei, de la CEC Bank. David Ciceo și-a susținut punctul de vedere, spunând că acest audit este fără rost. 

 

Toate actele au fost depuse a Consiliul Județean. Executivul CJ Cluj până în iulie 2014 nu ne-au făcut vreo adresă că ar fi vreo suspiciune. Ne exprimăm nedumerirea de ce acel raport din iulie (n.red. prin care conducerea CJ Cluj a spus că sunt probleme la lucrări) nu a fost trimis și Aeroportului.

 

Acel raport a fost fals și mincinos. Este singurul scop al acelui raport de a dezinforma consilierii județeni. 

 

În 8 iulie 2013, s-au exprimat cei din comisie că totul este în regulă și peste un an își exprimă nedumeriri. Noi suntem de acord cu o comisie mixtă între CJ Cluj și Aeroport pentru a fi verificate lucrările”, a acuzat David Ciceo.

 

Propunerea unei comisii mixte și anularea unui audit făcut de o firmă privată a aparținut consilierilor PDL. Plenul CJ Cluj a votat această propunere, astfel că nu vor mai fi făcute costuri suplimentare.

 

Să nu se facă un audit extern, ci să se formeze o comisie mixtă formată din trei specialiști din CJ Cluj și patru de la Aeroport, pentru a verifica lucrările de la pistă. Și noi avem oameni care știu ce fac și își asumă. Ce poate face în plus o firmă externă”, a spus consilierul PDL Cluj, Steluța Racolța.

 

După ce a fost votată această propunere, consilierii județeni au votat și proiectul prin care va fi accesat un credit de 50 de milioane de lei, pentru plata lucrărilor la pista de 2.100 de metri. 

Comentarii Facebook